Radio City: Rozsvieťte s nami Prahu!

Pražské radio City 93,7 FM už popáté organizuje unikátní předvánoční charitativní projekt, ve kterém spojí celou Prahu prostřednictvím nejvìtšího symbolu pražských Vánoc. Každý mùže i letos sponzorovat svou vlastní žárovku na pražském vánočním stromì na Staromìstském námìstí a symbolicky si ji rozsvítit na webových stránkách www.radiocity.cz.

Výtìžek bude letos vìnován Občanskému sdružení ROSA na podporu azylového domu pro obìti domácího násilí.

Radio City

Odesláním dárcovské SMS zprávy ve tvaru DMS ZAROVKA na číslo 87777 si mohou nejenom Pražané a posluchači radia City symbolicky zakoupit jednu z tisícù žárovek, které se rozsvítí na pražském vánočním stromì. Pár okamžikù po odeslání zprávy každému přijde na mobilní telefon návod, jak si svou žárovku symbolicky rozsvítit na stránkách www.radiocity.cz. Cena dárcovské SMS je 30 Kč. 27 Kč z této částky připadne na projekt ROSA – azylový dùm s utajenou adresou pro ženy obìti domácího násilí a jejich dìti v Praze. Je nám velkou ctí, že projekt podpořily také známé osobnosti, jmenovitì Ivana Chýlková, Sandra Nováková, Mirka Čejková, Janek Ledecký, Martin Dejdar, Tomáš Klus a Kryštof Hádek. Přispívat lze od 1. listopadu 2011.

Projekt „Rozsviťte s námi Prahu!“ vyvrcholí 26. listopadu na Staromìstském námìstí, kde bude za přítomnosti moderátorù radia City Vojty Eflera a Ivy Lecké rozsvícen symbol pražských Vánoc, tradiční vánoční strom.

Radio City

Zdroj: Radio City
Publikoval: Redakcia GREGI.NET