Radio City odštartuje nový hudobný špeciál aj internetové rádio City milenium!

Výjimečné datum si pro start své hudební novinky vybralo pražské radio City. Ve středu 29. února 2012 si posluchači poprvé poslechnou nový hudební speciál ve vysílání frekvence 93.7 FM a také nové webové radio City milenium, které bude hrát 24 hodin dennì nejvìtší hity nového tisíciletí.

Píše se rok 2012, a tak máme v zádech další hudební dekádu. „Nultá léta byly dekádou velkých tanečních hitù, skvìlých balad a také desetiletím nových interpretù, a proto radio City milenium prostì muselo vzniknout,“ říká před startem nového radia hudební ředitel radia City 93,7 FM Lukáš Bárczay. Ve vysílání nového radia City milenium uslyší posluchači skvìlé hity například od Black Eyed Peas, Dido, Shakiry. Velkými českými interprety nultých let jsou Aneta Langerová, Kryštof, Divokej Bill a mnozí další…

To nejlepší, co v hudbì přineslo nové tisíciletí, mùžete od 29. února 2012 poslouchat každý všední den v novém hudebním speciálu Milenium s René Hniličkou. Ten bude začínat na radiu City 93,7 FM každý večer od pondìlí do pátku ve 21 hodin hned po oblíbené Devadesátce.

A to ještì není všechno. 29. února 2012 přineseme našim posluchačùm ještì nìco navíc. Hity poslední dekády totiž budete moc poslouchat 24 hodin dennì na adrese www.radiocity.cz. Nové webové radio City milenium tak doplní sestavu současných sesterských streamù radio City osmdesátka, radio City devadesátka a radio City zóna lásky. Samozřejmì, že nové radio City milenium bude možné poslouchat i prostřednictvím nové mobilní aplikace radia City pro široké spektrum chytrých telefonù.

Spolu se startem nového webového rádia přineseme našim posluchačùm také dokonalejší přehrávače na stránkách www.radiocity.cz. Jsou teď přehlednìjší, uživatelsky příjemnìjší a mají jednodušší design.

radio City milenium

Zdroj: radio City
Publikoval: Redakcia GREGI.NET