Queens of the Stone Age, Thirty Seconds to Mars, Hurts, Billy Talent či Parov Stelar Band v lete zahrajú necelých 100 km od slovenských hraníc!

Druhý najväčší maďarský festival VOLT sa uskutoční v dňoch 3. – 6. júla v mestečku Šopron. Podujatie má opäť čo ponúknuť aj slovenským návštevníkom.

Tešiť sa môžu na koncerty Queens of the Stone Age, Parov Stelar Band, 30 Seconds to Mars, Hurts, Papa Roach, Billy Talent, Bullet for my Valentine, či Martin Solveig. Ďalšie mená budú organizátori ešte postupne dopĺňať. Vstupenky na svieži festival uprostred zelene sa predávajú v sieti Ticketportal.

Po minuloročnom skvelom obsadení, kedy sa na pódiu objavili Faith No More, Iggy Pop, či Skrillex, neostáva Volt nič dlžný svojej povesti ani v sezóne 2013. Jedným z najväčších ťahákov je nesporne banda z kalifornského Palm Desert s veľavravným názvom Queens of the Stone Age. Partička na čele s charizmatickým Joshom Hommeom sa už roky bratríčkuje so slávnym Daveom Grohlom. Ich hudba je prienikom neokresaného rock’n’rollu a zemitého stoner rocku.

Druhým najväčším nápisom na plagáte sa môžu hrdiť 30 Seconds to Mars. Americká rocková kapela vznikla v roku 1998 v Los Angeles a na jej čele stojí spevák a vo voľnom čase hollywoodska hviezda Jared Leto.

VOLT gift for Valentine’s DayFestival VOLT sa koná v mestečku Šopron na maďarsko-rakúskych hraniciach len necelých 100 kilometrov od Bratislavy. Krásna prírodná scenéria plná zelene doplnená o pestrý kultúrny program a bohatú ponuku tradičnej maďarskej gastronómie si získavajú srdcia festivalových fanúšikov z celej Európy.

https://www.youtube.com/watch?v=WkWATMfI5Yc

Oficiálny web: https://www.voltfestival.sk
Predpredaj: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17764

Zdroj: publique