Punkáči Deťom 2011: Pozor! Do začiatku festivalu ostáva už len mesiac!

Už o mesiac sa všetci vidíme na jedinom punk-rockovom benefičnom festivale u nás. Punkáči deťom otvoria svoje brány už vo štvrtok 21. júla 2011. Aj tento rok sa stretneme v piešťanskej LODENICI, kde vystúpi viac ako 60 kapiel z celého sveta.

K hudobnému programu pridávame okrem dvoch hlavných pódií ešte jedno kryté, kde bude každú noc po skončení hlavných pódií prebiehať ska-reggae párty až do rána. Okrem hudobného zážitku si môžete vyskúšať aj množstvo sprievodných atrakcií. Tento rok sme pre Vás pripravili vo FUN ZÓNE rôzne atrakcie ako napríklad vodný futbal, pivné súťaže, stolný futbal, miss punkerka a ďalšie.

Na festivale taktiež nájdete internetovú kaviareň, kočovnú čajovňu, krátkodobé tetovania. V stánku punky dolls si budete môcť zakúpiť aj reklamné predmety festivalu, nájdete tam všetko možné od tričiek, mikín, nášiviek až po krígle s logom festivalu.

Mysleli sme aj na vege jedlo, ktoré sa bude dať zakúpiť v kočovnej čajovni a v hare krishna stánku kde Vám okrem jedla ponúknu aj kúsok svojej hudobnej kultúry. Na festivale bude aj premietanie krátkych filmov s prednáškami, divadelné predstavenia. Zastúpenie budú mať aj lesoochranári, sloboda zvierat a ľudia proti rasizmu. Nezabudli sme ani na šoférov, ktorým bude v areáli k dispozícii alkoholtester.

Túto nekonečnú párty plnú piva, dievčat a hlavne hudby ukončíme v nedeľu 24. júla. Využite stále ešte prebiehajúci predpredaj vstupeniek za zvýhodnenú cenu v sieti TICKETPORTAL. Celý organizačný tím sa už teší na vašu účasť.

Punkaci Detom

Zdroj: Punkaci
Publikoval: Redakcia GREGI.NET