“PULZ”JE TITULNOU SKLADBOU KU NOVÉMU ALBUMUS ROVNOMENNÝM NÁZVOM!

Titulná skladba “PULZ” ku pripravovanému albumu s rovnomenným názvom sa dočkala svojej vizuálnej podoby!. Samotný videoklip bol inšpirovaný nedávnou kinematografickou snímkou “tenet”, ktorý využil reverzne točenú slučku obrazov.  Tento klip však vyvoláva skôr reálnejšiu výpovednú myšlienku, keďže len nedávno sa Majself priznal ku závažnej Crohnovej chorobe.

Na tento rok ohlásil raper nový album, ktorý nesie rovnaký názov ako titulná skladba  – “PULZ”, no okolnosti okolo COVID-19 posúvali celkový release a napokon sa ho fanúšikovia dočkajú až začiatkom roku 2021. Dnes však Majself vypúšťa titulnú “PULZ”, ktorá nesie desivejšie pozadie textovej výpovede v kolaborácií s vizuálnym prevedením akoby sme pri tomto songu čakali.

“Sú to presne 2 roky, odkedy mi diagnostikovali Crohnovu chorobu. V preklade ide o autoimunitné ochorenie, ktoré postihuje celú tráviacu sústavu a špeciálne črevá. Je to neustály zápal, ktorý ti okrem tráviacej sústavy skáče na kĺby, chrbticu, nervovú sústavu. Telo bojuje samo proti sebe.Postol som na sociálne siete aj dve fotky, kto si to nedokáže predstaviť, jednu aktuálnu a druhú z roku 2019. Vtedy som mal 73 kg a sekal ma 7. mesiac s nonstop bolesťami, bez jediného dňa, kedy by sa mi uľavilo. V tom momente som nejedol 3 týždne pevnú stravu a vnútri som trochu strácal nádej. V marci 2019 mi lekár odporučil skončiť s hudbou, nájsť si prácu na doma a predpísal mi ťažké lieky. Dovtedy som bol iba na lokálnych kortikoidoch,” prezradil raper a dodal, že po dvojdňovom premýšľaní recept zahodil do koša a rozhodol sa, že to nevzdá kvôli rodinu a tiež hudbe, ktorú miluje. Preto aj klip “PULZ” je spravený štýlom, kedy vlastne jeho budúce ja prišlo zabiť to jeho súčasné lebo aj tak týmto rýchlym tempom sa zabíja sám a postupne v ňom neostáva už žiaden ďalší pulz žiť ďalej. O kvalitnú snímku sa postaral Jakub Krška v spolupráci so Šimonom Klačkom a Lukášom Patrikom, o dronové zábery sa postaral Donato Moriconi. Hudbu a mix master ma na svedomí opäť raperov dvorný producent Filipian/ SickKing Records. Skladbu Majself venuje svojim posledným 3 rokom života, ktoré mu vďaka zdravotným komplikáciám dovolili pozrieť sa na dno a opäť sa od neho odraziť.

“Je to presne polrok, odkedy mi lekár povedal, že som sa dostal do štádia remisie. To znamená, že choroba v tebe stále je, ale dostal si ju do “spiaceho režimu”, kedy ju síce trochu cítiš, ale nedá sa to porovnať… Možno to niekomu príde divné, ale som naozaj vďačný za všetko, čo sa mi stalo. Vďaka tomu všetkému som zmenil veľmi veľa vecí nielen v živote, ale najmä vo svojej hlave. Začal som byť viac vďačný za každú vec, za svoju rodinu, že môžem robiť hudbu, za vás fanúšikov, aj za to, že je to “iba” Crohn, lebo sám viem, že sú tisíce ľudí s oveľa horším osudom a problémami, ako mám ja”, uzatvára Majself. 

INSTAGRAM – https://www.instagram.com/majself_neptun/
FACEBOOK – https://www.facebook.com/Majself/
PULZ – https://fanlink.to/majself_pulz

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ