Puerto a Yael prichádzajú s dych vyrážajúcou novinkou Vďaka ti.

Známeho slovenského latino interpreta Puerta netreba predstavovať a Yael, ktorý je na scéne zatiaľ krátko, no za ten čas stihol vydať dva úspešné single aj s videoklipmi spojili svoje sily a vdýchli život skladbe Dákiti od Bad Bunny a Jhay Corteza. Chalani prerobili singel do slovenskej podoby a výsledok je impozantný. Skladba nesie názov Vďaka ti a obaja interpreti veľmi dobre uchopili potenciál skladby, ktorá má hudobný rozmer, ktorý sa považuje vo svete za hit.

Pieseň túžobným a pokorným spôsobom vyzdvihuje ženskú prirodzenosť, pričom uctieva jej temperament a zdôrazňuje rešpekt k nežnému pohlaviu. Skladba je venovaná všetkým dievčatám a ženám, ktoré si zaslúžia počuť, že si ich muži vážia. Pod mix a master sa podpísal Sushiboy.

„S Yaelom som sa zoznámil v Illuminate Production a keď mi ukázal cover Dákiti, na ktorom pracuje, precitol som v jeho autenticite, originalite a kvalite. Hneď sme sa zavreli v štúdiu a v ten večer bolo demo na svete.  Nikdy predtým sa mi s nikým nepracovalo tak ľahko a prirodzene. Yael vybral text, ktorý dokonale vystihol moje pocity a napísal refrén, ktorý bol už iba akousi čerešničkou na torte,“ dodáva Puerto.

Singel Vďaka ti vychádza priamo s videoklipom z dielne Illuminate Production. Režisér Martin Miko zvolil jednoduchý, ale zároveň efektívny štýl vizuálu jednozáberovky, čím krásne umocnil emóciu celej skladby.

Zdroj: TS