Puding pani Elvisovej vydávajú nový singel a veselý klip Space Taxi

Skupina Puding pani Elvisovej prichádza po februárovej novinke Trhací kalendár s ďalším singlom z pripravovaného albumu. Ku skladbe s vesmírnym názvom Space Taxi si kapela opäť vo vlastnej réžii a na mobilný telefón natočila aj veselý videoklip.

Zdá sa, že PPE to s avizovaným návratom na scénu myslia vážne a približne dva mesiace od vydania comebackového singla servírujú ďalšiu novinku doplnenú o vizuál. Skladba Space Taxi sa nesie v rytmickom duchu vďaka pulzujúcej base so štipkou funky a dávkou elektroniky.

„Táto poloha nás veľmi baví, lebo sa pri nej vieme poriadne vyblázniť. Demo verziu hlavného groovu sme mali v počítači ešte predtým ako sme šli na kapelové sústredenie na chatu. Ostávalo nám už ešte napísať text, pridať zopár srandičiek a následne to zveriť Tomášovi Lobbovi na mix a Marekovi Rakovickému na mastering. S výsledku sa veľmi  tešíme a na koncertoch ju určite posunieme ešte o level vyššie“ prezradil Pino o novej skladbe.

Videoklip k novej skladbe „Space Taxi“ sme si opäť natáčali a produkovali sami, a už sa nevieme dočkať reakcií fanúšikov, pretože je to veselina plná radosti. Rovnako ako pri prvom singli „Trhací kalendár“ sme ho natáčali na mobil, no tento krát sme už boli skúsenejší a na výsledku je to určite vidieť. Požičali sme si kultovú Fiat Multiplu a zaparkovali sme ju do fotoateliéru Martina Fridnera v Stupave. Dali sme si kávu, zapli svetlá a blbli tam celý deň. priblížil proces tvorby videoklipu Miloš z Pudingu pani Elvisovej.

O cover ku skladbe sa postarala Kristína Uhrákova z Pressink.sk , ktorá je aj autorkou nového farebného loga a vizuálnej identity PPE.

„Dlhšie sme hľadali monogram, ktorý by našu skupinu vystihoval a bol by variovateľný. Presne to sa nám podarilo nájsť u Kristíny, ktorej grafiku som náhodou zazrel v Novej Cvernovke a veľmi rýchlo sme našli spoločnú víziu a dodala nám logo, ktoré je svieže, hodí sa nám a vyzerá tak krásne, že sme na ňom založili aj celú novú kolekciu nášho merchu.“ chváli spoluprácu s Kristínou Uhrákovou Pino.

Skladba Space Taxi Trhací je dostupná na všetkých streamovacích platformách. Členovia Pudingu pani Elvisovej naďalej pracujú na novom albume a do leta plánujú zverejniť ďalší singel už tradične doplnený aj o autorský videoklip.

Puding pani Elvisovej – Space Taxi
YouTube: https://youtu.be/1js1MBAfmHo
Streaming: https://rukahore.ffm.to/spacetaxi

Zdroj: TS