Public Housing: 22. novembra v Pixel Music klube.

Pravidelná akcia PUBLIC HOUSING pri svojom xy-tom predvianočnom pokračovaný v štandardnom priestore PIXEL MUSIC KLUBu nám a samozrejme hlavne Vám najbližší piatok  22.11.2013 predstaví ešte štandardnejšiu trojicu rezidentných DJov, ktorí zahrajú už z názvu príznačný štýl a to samozrejme house music a jej všemožné odnože, okorenené pomalšími no i  tvrdšími štýlmi ako sú downtempto, alebo techno.

DUALLa a  ERICa TRANEa, nám svojimi kvalitnými setmi budú sup portovať  dlhoročného prešovského matadora slovenského neba ukrytého  pod umeleckým menom IKA SALI, ktorého asi netreba predstavovať, avšak ktorý na mieste činu predstaví svoju novú nevydanú produkciu ako aj nové nevydané či vydané tracky releasov jeho nemenej známeho labelu SAJGON RECORDS, ktorého meno viac a viac rezonuje nielen vo vodách deepových beatoch house music.

Ika tak isto pridá i svoju tvorbu zo značiek, iných svetových vydavateľstiev z ktorých spomenieme aspoň dnes už kultové NIGHT DRIVE MUSIC (Germany), TECHEAD Recordings (Greece), IPOLOGICA Recordings (Spain), MIOSCENE Recordings (Holland), HI-FI Stories (German), UNT! (england/slovakia), COSMIC PLAYROOM (German), TRETMUEHLE (German), LA BIEN ET LA MAI (France), SCREMBLED Records či legendárne 773TEKNO (USA).

Za kvalitného klubového zvuku v spojení s caffé atmosférou a stolov plných super drinkov príďte i vy potešiť svoje elektronické srdce a dušu a pečienku ……

Vstupné nie je …

https://www.facebook.com/PIXELMUSICCLUB
https://www.facebook.com/djIkaSali
https://www.beatport.com/artist/ika-sali/9073
https://soundcloud.com/eric-trane
https://www.facebook.com/DJDUALL

publichousing

Zdroj: Public Housing