PSG Zlín pozýva fanúšikov na Deň otvorených dverí!

Ve čtvrtek 6. září 2012 se uskuteční od 16.30 hodin přátelské utkání mezi PSG Zlín a slovenskou Skalicí, součástí zápasu bude Den otevřených dveří.

Fanoušci se mohou těšit na křest kalendáře s hráči PSG Zlín, prohlídku kabiny extraligovéhomužstva, autogramiádu, dále budou moci nahlédnout do VIP prostor, sky boxů, rozhlasu nebo tiskového centra. Po skončení utkání se návštěvníci občerství u stánku před Zimním stadionem Luďka Čajky, kde budou obsluhovat samotní hráči. Držitelé permanentek mají připravený dárek v podobě piva a klobásy zdarma.

Den otevřených dveří je oblíbenou akcí fanoušků PSG Zlín, letošní ročník dostává novou podobu. Návštěvníci akce si budou moci prohlédnout zázemí zimního stadionu Luďka Čajky, VIP prostory přímo během přípravného utkání se Skalicí, na zápas se mohou podívat i z perspektivy sky boxů. Bezprostředně po skončení utkání proběhne křest kalendáře PSG Zlín, který vznikl ve spolupráci s nadací Korunka Luhačovice. Kalendář si budou moci zájemci zakoupit již během Dne otevřených dveří a přispět tak nadaci Korunka Luhačovice, jenž podporuje handicapované děti, nebo děti z dětských domovů. Kmotrem kalendáře bude trojnásobný vítěz Barum Czech Rally Zlín Roman Kresta.

Třicet minut po skončení utkání proběhne prohlídka kabiny A mužstva, když průvodci budou samotní hráči. Ve stejnou chvíli začne autogramiáda hráčů ve VIP prostorech a fanshopu na PSG Areně. Fanoušci si budou moci dát občerstvení ve stánku před zimním stadionem Luďka Čajky, v němž budou obsluhovat samotní hráči. Držitelé permanentek dostanou jako dárek pivo a klobásu taktéž přímo z rukou hráčů. Fanoušci, kteří stále uvažují o zakoupení permanentky, tak mohou učinit během celé akce v pokladně v prvním patře Zimního stadionu Luďka Čajky. Souběžně se Dnem otevřených dveří bude probíhat i mezinárodní turnaj sledge hokejistů na PSG Areně, který budou moci fanoušci shlédnout.

Ve čtvrtek 6. září se rovněž spustí pro fanoušky očekávaná nová webová prezentace klubu, která dozná zásadní proměnu po bezmála deseti letech. V návaznosti na nový web bude spuštěna i nová facebooková stránka PSG Zlín.

Na akci Den otevřených dveří s přátelským utkáním je vstup zdarma.

Zdroj: PR Agentura ZLIN PRESS production