Prvý warm up Beats for Love s kapelou Kosheen už tento piatok v Ostrave!

Jejich melodie se objevily v oblíbené kriminálce Las Vegas nebo v počítačové hře Fifa. Po jedenácti letech se do Ostravy opět chystá britská drum and bassová a rocková kapela Kosheen. Zahraje tady v rámci takzvaného warm-upu k tanečnímu festivalu Beats for Love už tento pátek.

Poslední pátek v březnu patří jedné z největších novinek letošního festivalu Beats for Love – prvnímu zahřívacímu večírku v pořadí, kterého se jako hlavní hvězda zúčastní britské hudební trio Kosheen. „Kosheen budou koncertovat hodinu a půl a fanoušci se mohou těšit na přehlídku největších hitů za dobu jejich existence. Zahrají staré pecky stejně jako songy z nejnovějšího alba Solitude. Pro zpěvačku Sian Evans máme nachystané její oblíbené šampaňské a kapela si objednala také vodu z ledovce Evian,“ zmínil zajímavosti pořadatel koncertu a ředitel festivalu Beats for Love Kamil Rudolf.

Kapela Kosheen přistane tento pátek v 10 hodin dopoledne na letišti v polských Katowicích, po přesunu na hotel pak přibližně v 15 hodin proběhne zvuková zkouška na samotný koncert. Akce začíná v 19 hodin a před i po kapele Kosheen se představí hned pětice oblíbených domácích dýdžejů. Celý večer odstartuje DJ Lowa, následovat bude Mathiass O’zana a Lumír Mořkovský, kterého pak už ve 22:30 vystřídá samotná kapela.

Po kapele Kosheen vystoupí dvojice dýdžejů v rytmech zlomených beatů DJ Kmin aka Kmo3a DJ Fantek. „Celá akce bude trvat až do čtvrté hodiny ranní a rozhodně nebude poslední v pořadí. V půlce dubna nás čeká další warm up spojený s Linkou bezpečí, která je momentálně bohužel v nebezpečí. Tuto událost proto budeme koncipovat jako benefiční akci k osvětě a finanční pomoci pro zmiňovanou nadaci,“ prozradil už nyní Matyáš Ožana z marketingového týmu Beats for Love.

Koncert kapely Kosheen se uskuteční v pátek 28. března 2014 v ostravské Bonver Aréně od 19 hodin. Vstupenky se dají koupit www.eventim.cz, v Ostravě v hudebním klubu Barrák nebo v hudebninách Braun, ve Frýdku-Místku v Beskydském informačním centru a v hudebním klubu Stoun. Cena v předprodeji činí 290 Kč, cena na místě je 350 Kč.

Veškeré informace, tipy a rady, aktuality a vše co Vás zajímá ve spojení s Beats For Love, naleznete na oficiálních stránkách festivalu www.b4l.cz.

Vystupující: Kosheen live (UK), Lowa, Lum X aka. Lumír Mořkovský, Kmín, Lineart a Mathiass O’zana

www.b4l.cz
https://www.facebook.com/beats.for.love
https://www.facebook.com/events/256008524549264/

kosheen_warm_up_web

Zdroj: Beats for Love