Prvý ročník Gold Festu vyvrcholil hudobným mixom overených hitov!

Hudobný festival GOLD FEST má za sebou veľkú premiéru. V priestoroch nitrianskeho amfiteátra vystúpili v piatok a sobotu muzikantské legendy Slovenska a Česka, ktoré si prišlo vypočuť okolo 12 500 fanúšikov. A všetkým prialo aj skvelé počasie.

Atmosféra - Gold Fest

Skladby ako Loď do neznáma, Voňavky dievčat, Mejdan, Ak nie si moja, Vidiečan, Úsmev, Padá hvìzda do tvých vlasù, Mama kúp mi röntgen, So mnou nikdy nezostárneš, Sme také aké sme, Slnko stoj, Dievča neplač a mnohé ďalšie, odzneli v podaní pôvodných interpretov, ktorých publikum ocenilo vďačným prijatím.

Ledecky

V piatok 9. septembra sa na pódiu predstavili Taktici, Janek Ledecký, Tublatanka, Turbo, Vašo Patejdl a Michal David. Druhý festivalový deň potom odštartovala formácia Jiří Schelinger revival band, ktorú neskôr na scéne vystriedal Janko Lehotský s kapelou Modus. O roztancovanie publika sa postarala kapela Vidiek na čele s Jankom Kuricom, a potom prišiel na pódium Dalibor Janda, ktorý na Slovensku predstavil aj svoju dcéru Jiřinu Annu. S nitrianskym publikom si v sobotu rozumela aj Beáta Dubasová či Peter Nagy, ktorý spolu so svojou skupinou Indigo vytvoril skvelú atmosféru.

Mato Durinda

Dvojdňový hudobný festival vyvrcholil v sobotu večer špeciálnym zoskupením Disco Medley, v rámci ktorého zaspievali Sagvan Tofi, YPS, Mirka Brezovská, AC+, Zenit a Paľo Drapák. Toho publikum doslova nechcelo pustiť zo scény. Absolútny záver festivalu však v rámci Disco Medley patril Sagvanovi Tofimu a jeho hitu Dávej-ber, ktorý si zaspieval spolu so svojim spolumoderátorom Andrejom Kratochvílom, ako aj ďalšími účinkujúcimi.

Michal David

Zdroj: Produkčný dom FORZA
Foto: Produkčný dom FORZA
Publikoval: Redakcia GREGI.NET