První mezinárodní TRANSCENDING OBSCURITY FEST se blíží!

Již za pár dní, 5. a 6. května 2023, proběhne v pražském klubu Futurum první mezinárodní TRANSCENDING OBSCURITY Fest. Tato akce, jíž název propůjčuje známý undergroundový label z Indie, je výjimečná tím, že se na ní během dvou dnů představí šestnáct primárně death a blackmetalových kapel celkem z dvanácti (!) zemí Evropy. Co do mezinárodního zastoupení rozhodně nevídaná událost nejen na území Prahy, navíc s takto zajímavě namíchanou a exkluzivní sestavou.

Na festivalu vystoupí CRAWL ze Švédska, CRYPTS OF DESPAIR a SISYPHEAN z Litvy, DE PROFUNDIS z Anglie, DEVENIAL VERDICT z Finska, DISKORD z Norska, DYSGNOSTIC z Dánska, MONUMENT OF MISANTROPY z Rakouska, ORPHALIS a VORGA z Německa, THE SCALAR PROCESS a VIANDE z Francie, VOMITHEIST ze Švýcarska a z Polska přijedou 71TONMAN jako jediný zástupce sludge/doom metalu. Krom zahraničních umělců vystoupí také dva tuzemští zástupci CUTTERRED FLESH a GODLESS TRUTH.

A proč vlastně TRANSCENDING OBSCURITY Fest? Všechny kapely totiž spojuje vydavatel, agilní Transcending Obscurity Records, kteří jsou společně s CUTTERRED FLESH i pořadateli festivalu.

Vstupné na oba dva dny festivalu je v předprodeji 549 Kč, na místě to bude 599 Kč.

TRANSCENDING OBSCURITY Fest 2023
5. – 6. května 2023 – Praha, Futurum (https://futurum.musicbar.cz/)
FB event: https://fb.me/e/2kVdUf8hu
Předprodej: https://smsticket.cz/vstupenky/32896-transcending-obscurity-fest-futurum-music-bar-praha

Zdroj: Obsure Promotion