Prvé číslo nového časopisu PORTÁL!

Návštevníkom SND sa do rúk dostáva prvé číslo časopisu s názvom PORTÁL SLOVENSKÉHO NÁRODNÉHO DIVADLA – informačno-propagačný časopis SND – mesačník, ktorý bude vychádzať počas celej divadelnej sezóny.

Čo v nás evokuje slovo – pojem portál? V architektúre vchod do významnej budovy, najmä pre mladých vstup do sveta modernej komunikácie a na divadelnej pôde ním označujeme konštrukciu, ktorá reálne i opticky rámuje pre diváka javisko. V „divadelnom“ PORTÁLI budeme teda informovať o tom, čím divadlo žije pred i za oponou – v zákulisí, dozviete sa, čo pripravujú jednotlivé umelecké súbory, predstavíme tvorcov, inscenátorov, pootvoríme dvere do divadelných šatní aj divadelných dielní, priblížime jednotlivé divadelné profesie, súčasných členov troch umeleckých súborov a samozrejme nezabudneme ani na tých, ktorí tvorili a formovali vyše deväťdesiatročnú históriu SND.

V každom čísle nájdete aj podrobný program na dva aktuálne mesiace. Časopis je nepredajný, k dispozícii pre návštevníkov SND a pre všetkých priaznivcov divadla.

Zdroj: SND