Projekt o trnavskej alternatívnej scéne – U zdechnutej kočky sa rozbehol.

Projekt o trnavskej alternatívnej scéne – U zdechnutej kočky sa rozbehol, organizátori pozývajú na verejné nahrávanie 4.epizódy ROCK s hudobný hosťom LIBIDO v ARCHE.

V štvrtej epizóde projektu U zdechnutej kočky s názvom ROCK sa budú organizátori snažiť zmapovať tento hudobný štýl a jeho prepojenie s klubmi Káčka a Archy po roku 1989. Pozvanie do diskusie prijali hudobný hosť LIBIDO v ktorom sa spájajú hudobníci viacerých trnavských hudobných projektov, ďalej členovia bývalých aj súčasných trnavských hudobných skupín ako sú HASH, POWERAGE, SAIT, OŽIVOT a ďalší. Veríme, že sa nám spoločne podarí zampovať tento hudobný štýl po roku 1989 v Trnave, jeho vývoj a súčasný stav.  

Verejné nahrávanie sa uskutoční v piatok 1.12.2017. Diskusia  začína o 20:00 v priestoroch Rádia Bunker. Samotný koncert začína o 21:00. Vstupné je dobrovoľné pre kapelu a občerstvenie.

VSTUP je zo zadnej strany z Trhovej ulice od mestskych policajtov. Káčko je momentálne zatvorené.

Udalosť na facebooku: https://www.facebook.com/events/1631292073600867/

Ak by ste mali archívny materiál viažuci sa na túto tému, tak ho môžte priniesť osobne na toto podujatie alebo  pošlete elektronicky mailom na: info@godot.sk

Organizátori projektu U zdechnutej kočky pripravujú aj ďalšie podobné podujatia. Okrem toho chcú zdigitalizovať materiály súvisiace s 27-ročným obdobím najstaršieho klubu na Slovensku. Práve preto bol v rámci tejto akcie spustený aj crowdfundig, ktorý má čiastočne zabezpečiť tento časovo i dátovo obsiahly projekt: https://www.startlab.sk/projekty/223-u-zdechnutej-kocky/

Zdroj: TS