Projekt Commercial Unknown!

Projekt Commercial Unknown vznikol pod hlavičkou Štúdia JŠ a je sprievodným projektom seriálu Lost Angels (www.lostangels.sk).

Commercial Unknown je zameraný na objavovanie doposiaľ neznámych hudobných talentov, jeho cieľom je zviditeľňovanie či už skupín alebo jednotlivcov. Tvorba hudobníkov sa prostredníctvom kanálov seriálu Lost Angels dostane priamo k jeho fanúšikom a tí budú mať priestor sa k nej vyjadriť, takže hudobníci okrem možnosti prezentácie vlastnej tvorby, dostanú aj priamu spätnú väzbu od množstva ľudí.

Fanúšikmi najoceňovanejšie kúsky budú následne odprezentované aj v seriáli, taktiež je tu možnosť ich zviditeľnenia prostredníctvom partnerských médií. Vzhľadom na to, že cieľom seriálu Lost Angels je osloviť i divákov za hranicami nášho štátu, umelecká tvorba pre Lost Angels je vynikajúcou cestou ako získať fanúšikov a dostať sa do povedomia aj mimo Slovenskej republiky.

V prípade, že Vás naše projekty a vízie oslovili, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu na adrese commercialunknown@studiojs.sk.

V rámci projektu Commercial Unknown pripravujeme množstvo zaujímavostí – máte sa určite na čo tešiť. My sa tešíme na spoluprácu možno práve s Vami :)

Nájdete nás:
Twitter – https://twitter.com/#!/CommerclUnknown
Youtube – https://www.youtube.com/user/skCOMMERCIALunknow?feature=mhee
Pinterest – https://pinterest.com/commerclunknown/
Muzikland.sk – https://muzikland.sk/commercialunknown
Bandzone.cz – https://bandzone.cz/fan/commercial1unknown

Zdroj: Commercial Unknown