PROJECT X 2 pritiahol do Trenčína aj policajný zásah!

V piatok 14.6. trenčianske Piano po dlhom čase ožilo a to naozaj vo veľkom štýle. Okolo 20:00 sa otvorili pre návštevníkov dvere a viac ako 1000 ľudí si prišlo vychutnať akciu, na ktorej vystúpili okrem iných aj Separ, Plexo, Patrovič, Pařmen Marty, DJ Černo a veľa, veľa iných.

Okolo 22:30 začal vystupovať Plexo a to klub bol skoro úplne plný a keď po ňom prišiel na rad Separ, tak parket ako aj VIP zóna praskali vo švíkoch. V polovici Separovho vystúpenia však prišlo nemilé prekvapenie pre organizátorov, interpretov ale hlavne skvelo baviacich sa ľudí.

Prišla Polícia SR a oznámila, že anonym volal z telefónnej búdky z Novej Dubnice, a oznámil, že ak sa klub do dvoch hodín nevyprace, vybuchne v ňom bomba. V momente, keď to organizátori oznámili davu, všetci si mysleli, že to myslia len zo srandy, v momente keď sa začal klub evakuovať, každému zmizol z tváre úsmev. Jedným dychom však treba dodať, že každý dodržal pokyny organizátorov a nikomu sa pri evakuácii viac ako 1000 ľudí nič nestalo.

Polícia nakoniec klub prehľadávala pár hodín, takže v skvelo rozbehnutej akcii sa už nepokračovalo. Prinášame Vám však vyjadrenia hlavného organizátora Jakuba Černušku: „Tu vidíte, čo dokáže ľudská závisť a zloba. Aj keď som sa na akcii vyjadril, že s organizovaním končím, tých nespočetne veľa pozitívnych správ od ľudí Vás proste nakopne a musíte v tom pokračovať. A človeku čo nevie zniesť úspech druhého, odkazujem, že nech v lete bude Project X 3 a už sa teším čo tam zase vymyslí. Ďakujem všetkým čo pomohli pri organizovaní a aj tým, čo ma po akcii podržali, keďže toho bolo neskutočne veľa.“

O skvelej akcii a masách ľudí svedčí aj toto after movie!

https://www.youtube.com/watch?v=awEFXRiwjS4

All in CLUB Team: https://www.facebook.com/ALLINCLUBDCA?fref=ts

Zdroj : Project X Team