PROGRAM LUCERNA MUSIC BAR OPEN AIR SE ROZROSTL O DALŠÍ KONCERTY.

Program letní scény Lucerna Music Baru se rozrostl o další zajímavé koncerty. V přírodním areálu vystoupí PSH s živou kapelou, čerství dvojnásobní držitelé ceny Anděl Zvíře jménem Podzim, Mňága a Žďorp, Baumaxa & Mucha, Vypsaná fixa nebo bigbítová legenda Jasná Páka.

Lucerna Music Bar Open Air, který odstartoval 23. června, má za sebou již desítku koncertů. Přírodní areál na pražském Výstavišti se stal vyhledávanou hudební oázou v Praze a jedinečnou atmosféru koncertů pod širým nebem si užívají hudební fanoušci i samotní interpreti. „Tři dny a noci na Výstavišti bych popsal názvem naší oblíbené písně a to: Štěstí hejblo planetou. Sešlo se dohromady vše, v co jsme doufali. Lidi byli úžasní, počasí jsme si nemohli přát lepší, ale hlavně jsme najednou stáli na pódiu a zase hráli, v což jsme upřímně řečeno před pár měsíci vůbec nedoufali,“ popisuje zážitky z trojkoncertu Mig 21 bubeník Honza Hladík.

Do konce srpna se můžete těšit na více jak dvacet hudebních vystoupení. Již na pátek 17. července se chystá speciální večer, od 20:00 vystoupí Queenie, jedna z nejuznávanějších Queen tribute kapel na světě, a od 22:00 se rozjede legendární 80´s & 90´s video party v režii DJe Jirky Neumanna. Příští týden se představí Pokáč a Monkey Business, dále pak Trautenberk, UDG, Zvíře jménem Podzim, N.O.H.A., Baumaxa & Mucha, Jasná Páka, PSH Live Band, Mňága a Žďorp a další.

Koncertní areál, který je pro návštěvníky zpřístupněn již od 16:00, nabízí výjimečnou atmosféru v zeleni pod korunami staletých stromů a komfortní zázemí plné posezení a stánků s pestrou gastro nabídkou.

Vstupenky jsou v prodeji na pokladně a webu Lucerna Music Baru, na GoOut.cz a v síti Ticketmaster.
Lucerna Music Bar Open Air pořádají ve spolupráci Lucerna Music Bar a Přehrady Fest.
Kapacita areálu a bezpečnostní a hygienická pravidla jsou přizpůsobeny aktuálně platným pravidlům stanoveným Ministerstvem zdravotnictví.

LUCERNA MUSIC BAR – OPEN AIR:
Výstaviště Praha
15. 7. MTO Universal Praha
17. 7. Queenie
21. 7. Pokáč
22. 7. Monkey Business
23. 7. Monkey Business
28. 7. Trautenberk
29. 7. UDG
30. 7. Zvíře jménem Podzim
31. 7. N.O.H.A.
2. 8. Baumaxa & Mucha
4. 8. Jasná Páka
6. 8. Sebastian + Atmo Music + Berenika Kohoutová + Jakub Děkan
8. 8. PSH Live Band
12. 8. Polemic
13. 8. Mňága a Žďorp
18. 8. BSP
26. 8. Gaia Mesiah
27. 8. Skyline
28. 8. Ty Nikdy Label
29. 8. Vypsaná fiXa

https://openair.musicbar.cz/
www.musicbar.cz
www.facebook.com/lucernamusicbar
www.instagram.com/lucernamusicbar
#lucernamusicbaropenair

Zdroj: TS