Profil týždňa: Tribe!

Kapela Tribe z Moldavy nad Bodvou začala hrať v roku 2008 v zostave Dávid Danko – gitara, spev, Daniel Danko – bassgitara, spev, David Balázs – bicie. Hrať začali prevzaté skladby od Sepultury ako Troops of Doom, Roots Bloody Roots, Refuse Resist, Slave New World, od Ektomorfu Fuck You All, I Choke a od Pantery Walk.

V roku 2009 začali písať vlastné skladby. V roku 2010 nastúpil nový člen kapely do pozície speváka – Norbert Farkaš a bratia Dankovci si vymenili nástroje. V tom istom roku vydali svoj prvý album s názvom Scream to Bleed /Full Length CD/, na ktorom je 8 skladieb v death/thrashcore štýle.

V roku 2011 sa k nim pridal gitarista Miroslav „Ečko“ Mikula, ktorý je členom aj kapely Punkreas. Na prelome rokov 2011/2012 vydala kapela druhý album Endless Apocalypse v rovnakom štýle. K rovnomennej piesni bol vytvorený amatérsky videoklip, ktorý nájdete aj na Youtube https://www.youtube.com/watch?v=px4J1R3OobI.

Aktuálna zostava:
Norbert Farkaš – spev
Daniel Danko – gitara
Dávid Danko – basgitara
Dávid Balázs – bicie nástroje
Miroslav Mikula – gitara

Informácie o kapele Tribe a jej tvorbu nájdete na ich webstránkach https://bandzone.cz/tribecore a https://www.facebook.com/tribeslovakia

Zdroj: Tribe