Producenti Rido a A-Cray na Authentic Music Night zadarmo!

České vydavatelství získalo podporu jmen jako John B, Optiv & BTK či Ulterior Motive, a vlastní klubová noc je tak dalším logickým krokem. Tou bude Authentic Music Night, která proběhne 5. dubna v pražském klubu Storm. A mejdan je zároveň křtem debutového alba Gates of Dawn.

Vstup je po celý večer zdarma a za gramofony se během něj objeví česká hvězda Rido (Metalheadz, Subtitles) i bleskově stoupající A-Cray. Tracky druhého zmiňovaného můžete slyšet například v setech Mefjuse, Hybrise či Kasry. Chybět však nebude ani zbytek autentické partičky, tedy Peejay & Panorama, Hemoglobin a Maro.

>> Sledujte událost na Faceboku: https://www.facebook.com/events/669864443078498/  <<<

Večer doplní také producentský objev Entita, který si na albu Gates of Dawn odbyl premiéru. Jeho skladbu Other Side přitom bylo možné slyšet například v show Crissyho Crisse na 1xtra britského Radia 1. Celou nocí vás navíc provede mc, který ví „kdy držet hubu“. Tedy Procter.

Authentic Music je český label založený dvojicí Panorama & Peejay a na značce již objevíte rozličná jména světového formátu. Zmínit lze například Hybrise, Arpa XP či duo M-zine & Scepticz. Je to zkrátka vydavatelství, o kterém ve světě začíná být slyšet. Na skladby labelu tak můžete narazit například v podcastech Metalheadz či Critical a v setech řady ošlehaných producentů. Třeba Xtraha, Octane & DLR, Sunchase, Amoss či Silent Witness.

Souhrn účinkujících:  Rido, A-Cray, Peejay & Panorama, Hemoglobin, Entita, Maro mc Procter

authentic_storm_club

Zdroj: Storm club