Producent Pkrek hlási zo štúdia nový album s názvom NEURON.

Slovenský producent Pkrek (ProjektkreK) vydal 24.4.2020 v čase karantény už v poradí štvrtý album, na ktorom mu opäť dopomáhajú zaujímaví hostia.

Na aktuálnom albume figurujú interpreti Barbora Bloom, 3MMC z Paríža, trapový Edúv Syn v spoločnej skladbe s legendárnym Gulos Potrok, gitarista Bob Mono z kapely Talkshow, Dj Hlavolam známy zo zoskupenia Autumnist, producent Tentato, alebo spevák Jaro Závodský v spoločnej skladbe s rapermi Luzer, T-peg a Android.

Ako aj jeho predchádzajúce albumy, aj tento projekt je zameraný na určitú tému, ktorá je pre Pkreka významná.

Neuron je symbolom, ktorý po vypočutí poukazuje na autorove pocity, nálady a vnemy. Neuróny zohrávajú kľúčovú úlohu pri vzniku závislostí. Závislosti na čomkoľvek. Usaďte sa do kresla, stlmte svetlá a započúvajte sa do myšlienkových pochodov Pkreka a jeho hostí. 

Album vychádza na white ice audiokazete v limitovanom počte 50 kusov, a je možné ho stiahnuť zadarmo, alebo voliteľnou sumou prostredníctvom Bandcamp. https://pkrek.bandcamp.com/album/neuron

Artwork a design obalu spracoval Keosz, o fotky k projektu sa postaral známy fotograf Tomáš Gál a mastering zhotovil Jozef Nováček.

Zdroj: TS