Problém je podľa CREA CAGE iba OTÁZKOU ČASU.

Kapela Crea Cage prichádza po rokoch s novým singlom. Jeho názov je Otázka času a chalani k nemu natočili aj videoklip. Časť z neho sa točila v slovenských lesoch, ktoré majú podľa kapely obrovský problém.

„Systematické ničenie lesov a prírody je na Slovensku výhodným biznisom pre vyvolených. Ak budeme ako spoločnosť ticho, bude to pokračovať. Preto sme sa aj my ako kapela rozhodli prispieť k postupnému otvoreniu tohto problému. Skladieb o láske je už na Slovensku dosť, preto je čas písať aj o iných, takisto dôležitých témach“, povedal spevák a gitarista kapely Martin Hudák, ktorý ku skladbe napísal text.

Samotné natáčanie klipu mala kapela vo vlastnej réžii. O jeho realizáciu sa postaral Martin Pisko, ktorý hrá v kapele na bicie. „Aby sme predstavu o videoklipe preniesli z papiera do reality čo najvernejšie, rozhodli sme sa natáčanie realizovať svojpomocne. Prioritou pre nás bolo signalizovať ľuďom pretrvávajúci problém s ochranou prírody.“ V klipe sa ako herec predstavil Jakub Novotný, ktorý doteraz pred kamerou nestál.

Skladba mala svoju premiéru na Rádiu Anténa Rock a kapela dúfa, že v spoločnosti rozprúdi debatu na tému, ktorej sa v skladbe Otázka času venujú. Chalani momentálne pracujú na ďalších nových songoch a v lete sa predstavia aj na niekoľkých podujatiach. Produkčne sa na tvorbe skladby podieľal Norbert Ferencz (OMP), ktorý s kapelou spolupracuje dlhodobo. Celkové dianie okolo kapely môžete sledovať na ich oficiálnej fanpage : facebook.com/creacage , instagram : @crea_cage.

PR správa : Crea Cage