“Pro tohle my žijem”, hlásají GATE Crasher v klipové novince Jako vlci

Dva roky po vydání desky “mrazení” brňáci GATE Crasher servírují další pecku ze své dílny a rovnou se vší parádou – novinka Jako vlci vypráví o síle komunity každého z nás a do světa přichází rovnou v klipovém zpracování, kde se na výsledku podílel 30ti členný komparz.

Skladba Jako vlci je první vlaštovkou z nového materiálu brněnských rockerů, jehož přípravu kapela již na jaře oznámila. Tématicky se točí kolem komunit, nejen těch hudebních, a vyzdvihuje vnitřní sílu a energii, kterou nám taková komunita dodává.

Natáčení klipu se ujalo, u GATE Crasher již tradičně, osvědčené studio Creative Works, ale tentokrát bylo vše opět trošku jinak – realizace probíhala v “šibeničním” termínu, kdy bylo třeba dát dohromady početný komparz a každého “herce” předem důkladně připravit.

Myšlenka klipu byla taková, že písnička je o hlavně lidech, ne o nás. Proto jsme se rozhodli, že to musí být právě ti ostatní, kdo ji budou v klipu zpívat. Což ovšem vyžadovalo důkladnou přípravu – všichni zúčastnění museli ještě nevydanou a v tu dobu nesmíchanou písničku znát nazpaměť. Proto jsme jim ji museli doručit s předstihem, spolu s varováním “přísně tajné”, aby nám někam neutekla ještě před vydáním…” popisuje nadšeně frontman Ondra.

Navíc tu byla nutnost pestrosti jednotlivých “rolí”, což byl taky celkem oříšek. Naštěstí máme ale skvělé fanoušky a přátele, kteří do toho s námi šli a celé umožnili realizovat. Za to jim od nás patří opravdu obrovské poděkování. Bez nich bychom to nedali…” doplňuje basák Macek.

GATE Crasher v rámci #leto2022 právě brázdí vody domácích festivalů. Vidět je můžete až do září na řadě míst, včetně hlavní scény vizovického Masters of Rock 2022.

Oficiální web: http://gatecrasher.cz
Facebook: https://www.facebook.com/GateCrasherBand

Zdroj: TS