PRÍŠERÁKOVCI 2

Režisér Holger Tappe sa po úspechu rodinného filmu Príšerákovci (2017) vracia s nemenej zábavným dobrodružstvom, ktoré uvedie Magic Box Slovakia do kín od 24. marca 2022. Na tomto akčnom rodinnom výlete okolo sveta si každý príde na svoje.

Zachránili ste nedávno svet a myslíte si, že Vám to zaručuje celoživotnú zásobu šťastia ? Chyba! Každodenný život má totiž zlozvyk znovu Vám hádzať polená pod nohy…

Od veľkého „príšerákovského“ dobrodružstva rodiny Wishbonovcov uplynul už nejaký čas. Ich život sa vrátil do starých koľají, s bežnými ľudskými starosťami a hádkami. Naše slabosti a drobné zlozvyky sú prejavom nás samých. Nikto predsa nie je dokonalý.

Pozvanie na svadbu Baby Yagy a jej nastávajúceho je pre rodinu príjemným rozptýlením. Kým si však snúbenci stačia povedať áno, ich slávnostný deň zničí nepozvaný hosť. Malá milionárska dcérenka Mila , ktorá je super cool agentka a hlavne obávaná lovkyňa príšer, oboch svadobčanov unesie!

Wishbonovci majú jedinú možnosť ako svojich priateľov zachrániť . Musia sa znova premeniť na Príšerákovcov. Ako múmia, vlkolak, upírka a  Frankensteinové monštrum sa cez tropické pláže i zasnežené hory vydávajú po stopách Mily a jej zajatcov..

V slovenskom znení budeme počuť Helenu Krajčiovú, Gabrielu Dzuríkovú, Daniela Hudáka, Martina Hronského, Mareka Majeského a ďalších.

Zdroj: TS