PŘIDÁVÁME VEČER NA BASINFIRU! VE STŘEDU VYSTOUPÍ FEAR FACTORY A BRANDS OF SACRIFICE!

Stylotvůrní FEAR FACTORY se po vyprodané show v Meetfactory vrátí do České republiky na Basinfire – a to ve středu 26. 6. – festival tak rozšiřujeme o jeden večer!

Změna klíčového člena a zpěváka Burtona C. Bella byla jednou z nejvíce diskutovaných témat na metalové scéně v posledních letech. Odpověď na otázku, jak se kapela se změnou popasovala, je ale fanouškům již jisté známá – na výbornou! Milo Silvestro symbolicky představuje nové vedení kapely a je nejen znovuzrozením ikonického hlasu C. Bella, ale doslova ‚Novým Mesiášem‘ této továrny na strach, ze které vyjede další soubor industriálních součástek plných moderního extrému, který k životu přivádí soundtrack dystopické postapo budoucnosti.

Ve středu je doplní také torontský deathcore kvintet BRAND OF SACRIFICE. Ti se se svým dalším EP „Between Death and Dreams“ posunuli opět o kus dál. S ještě filmovější produkcí, kterou dokreslují masivní chorály, brutální breakdowny a nemálo překvapení, je EP výjimečnou evolucí jejich zvuku. S novým EP a dalšími čerstvými singly – „Awaken in Ashes“ a „Erease You“ je zřejmé, že kapela zahájila další, ještě svěžejší éru, ze které není cesty zpět.

Aktuální sestava: BLIND GUARDIAN, BRAND OF SACRIFICE, FEAR FACTORY, IN EXTREMO, INSOMNIUM, KATAKLYSM, HALOCENE, SKÁLMÖLD, SUFFOCATION, SUICIDAL ANGLES

VÍCE NA: https://basin.cz/cs

Zdroj: Obscure Promotion