Prežite príjemné sviatočné chvíle v Štúdiu L+S!

Všetkým milovníkom divadla je určená vianočná ponuka bratislavského Štúdia L+S. Vstupenky na tri koncoročné predstavenia môžu záujemcovia darovať ako vianočný darček a zároveň pekný zážitok svojim blízkym. Alebo si osobne počas sviatočného obdobia spríjemniť decembrové večery. V divadle s tradíciou a známymi tvárami.

Prvou hrou, z ktorej sa môžu diváci tešiť 28. decembra o 19.00 h je excelentná komédia Rybárik kráľovský v hlavných úlohách s Emíliou Vášáryovou, Milanom Kňažkom a Milanom Lasicom. Francúzsku konverzačnú komédiu Pùldruhé hodiny zpoždìní uvedie divadlo 29. decembra a na scéne si spolu s Milanom Lasicom zahrá skvelá česká herečka Daniela Kolářová. Deň pred Silvestrom si zase môžu návštevníci pozrieť predstavenie Na fašírky mi nesiahaj, v ktorej spoločne hrajú Milan Lasica a Milan Kňažko.

Rybarik kralovsky

Mimoriadna vianočná akcia je sprevádzaná špeciálnym bonusom od Štúdia L+S. Pri kúpe vstupeniek na dve predstavenia dostane každý záujemca zľavu 2 eurá z každej vstupenky na druhé predstavenie. A pri kúpe vstupeniek na všetky 3 tituly, Vás bude stáť každá vstupenka na tretie predstavenie o 4 eurá menej. Prežite príjemné sviatočné chvíle v Štúdiu L+S!

Zdroj: Štúdio L+S
Publikoval: Redakcia GREGI.NET