Prezidentský kandidát Chiki Liki Tu-A pozýva na prezidentský guľáš.

Pred  mesiacom predstavila skupina Chiki Liki Tu-A svojho kandidáta na prezidenta. Pesnička sa počas dňa vrcholiacej kampane voľby hlavy štátu stala malým hitom internetu a získala si priaznivcov nielen na Slovensku, ale aj v Slovinsku, kde v tom čase skupina koncertovala.

Prešovský Prezident napokon voľby nevyhral, ale na svojich priaznivcov nezabúda a už tento štvrtok 17. apríla sa príde poďakovať osobne na koncerte  za hlasy, ktoré dostal.

„V čase, keď každý teraz je iba šunku, klobásy a syry, prinesie náš fiktívny kandidát nefalšovaný prezidentský guľáš. Navyše ukáže svoju druhú tvár. Ľudia z toho budú mať schizofréniu, ale aj to občas patrí k zábave,“ pozýva Martin Višňovský na koncert do prešovskej Pumpy.

Pre fanúšikov pripravila skupina na tento večer hneď niekoľko prekvapení. Okrem toho, že predstavia naživo svojho kandidáta, vystúpi na pódiu aj jeho brat. Skupina spríjemní večer takmer dvojhodinovým koncertom, pričom fanúšikovia môžu písať na facebookovej udalosti návrhy na pesničky, ktoré chcú počuť naživo. Odznie aj aktuálna novinka Prezident, ktorá má doteraz viac ako 32 000 pozretí na youtube. Podľa tipov na pesničky, ktoré už fanúšikovia adresovali skupine to vyzerá na naozaj jedinečný koncert.

Zdroj: Edo Kopček z agentúry Vagaboond