Přenést atmosféru německé klubové scény. Adam Mišík se na tracku BERLIN spojil s rapperem Rohonym

Adam Mišík nepřestává překvapovat. Po emotivní baladě Jaro přichází se singlem BERLIN. Na něj přizval rappera Rohonyho a došlo tak k nečekanému, ale povedenému propojení dvou světů. „Rozhodli jsme se udělat klubový track s darkpopovým nádechem,“ říká na začátek. Novým songem fanoušky dál láká na svůj dosud největší koncert v pražském Foru Karlín 6. února příštího roku.

Nejnovějším počinem BERLIN Adam Mišík dokazuje svůj obrovský žánrový rozsah. Kromě moderního popu a rapu, který je mu vlastní, teď přichází s tóny darkpopu. „Při psaní tracku se mi vrátily vzpomínky na návštěvy berlínské klubové scény a celkově na atmosféru tamního nočního života,“ vysvětluje námět nejnovějšího singlu.

Produkci songu BERLIN tradičně obstaral Enthic. Tematicky jej doplňuje vintage klip z německé metropole pod taktovkou Ondřeje Kudyna. S Adamem Rohonym se v něm zpěvák prochází nočním městem, tancuje a užívá si přítomnosti. Spolupráce s talentovaným rapperem z Vysočiny prý byla spontánní. „Jen mě napadlo mu poslat track, jestli by ho to nebavilo, protože mě baví nečekané spojení. No a ejhle, povedlo se!“ říká umělec.

Už 6. února 2025 Adama Mišíka čeká další významný krok kariéry, velkolepá show ve Foru Karlin. Čekání si fanoušci můžou zkrátit neotřelou spoluprací, která je už nyní k poslechu na všech streamingových platformách.

Adam Mišík, Rohony – BERLIN
STREAMINGOVÉ SLUŽBY

www.instagram.com/adammisik/
www.tiktok.com/@adammisikofficial
www.instagram.com/10vpoli/
www.tiktok.com/@10vpoli

TS