Prelomový rok? Po desiatich rokoch prichádza Robo Opatovský s autorským albumom a predstavuje jedinečný projekt Babské jazdy

Spevák Robo Opatovský (52) neverí na náhody a tvrdí, že v živote stretávame ľudí z konkrétnych dôvodov. Výsledkom jeho mnohých, a treba povedať, že inšpiratívnych zoznámení, je i nový album Nie som ideálny chlap.

Ak patríte k fanúšikom Roba Opatovského, zrejme vám neunikla informácia, že v najbližších dňoch uzrie svetlo sveta jeho nový album Nie som ideálny chlap. Reflektuje naň aj aktuálna novinka Šťastná, rovnako ako i dlhšie avizované Babské jazdy. Tie štartujú už v apríli v Bratislave a ostrieľaný hudobník sa na ne nesmierne teší. Na tomto podujatí, 4. apríla v Bratislave, a spolu s fanúšičkami Robo aj novinkový album pokrstí.

Nový rok, množstvo noviniek

Robo Opatovský patrí k známym hudobným osobnostiam na Slovensku, o ktorých počuť vo viac alebo menej pravidelných intervaloch takmer nepretržite. Preto až neuveriteľne vyznieva fakt, že obľúbený spevák predstavil doposiaľ svoj posledný, autorský album pred desiatimi rokmi. „Vydával som vianočné albumy, výberovky, mám na konte nespočetne spoluprác i s českými stálicami. Každú z piesní vnímam ako plnohodnotnú. Album Nie som ideálny chlap je o niečom inom. Je výsledkom mojej vyzretosti, vášni k hudbe, dlhoročného skladania piesní, fúzií práve s rôznymi hudobníkmi. Hudba ľudí spája a nepozná hranice či obmedzenia. Teší ma tá rôznorodosť, na mojom albume nevynímajúc. Medzi skladbami na tejto novinke nájdete aj pieseň Pocta Cohenovi, ktorú som napísal v spolupráci s Danielom Hevierom. Nechýbajú na ňom ani moje najväčšie hity Muž a žena, Ruku na srdce, Je nad slnko jasné, Láska, ale ani hit Po čom ženy túžia, ktorý som naspieval spolu s Mariánom Čekovským,“ prezrádza čosi viac o novom nosiči Robo Opatovský a vzápätí dodáva: „Moji verní fanúšikovia tieto skladby poznajú a po koncertoch za mnou často chodievali s otázkou, kde ich nájdu. Som rád, že už im môžem odpovedať – všetky sú na novom albume Nie som ideálny chlap,“ usmieva sa obľúbený interpret.

Babské jazdy vypuknú o pár dní

Robo Opatovský avizuje vydanie nového albumu paralelne s projektom Babské jazdy. Vychutnať si ju v spoločnosti Roba Opatovského a jeho kapely? Presne tak! A tu je dôvod. „Rád komunikujem s mojimi  fanúšičkami – osobne, na koncertoch, ale aj sociálnych sieťach. Na samotných vystúpeniach mávam až 95%tné zastúpenie žien. Na minuloročnom turné som si všimol, že po koncertoch sa baby chcú a majú chuť ďalej baviť, tancovať, užiť si voľný večer, dať si drink s kamarátkami, skrátka predĺžiť si tú emóciu, ktorá v nich rezonuje. A tak som si pre ne pripravil šou na mieru. Spojenie hudby, tanca, zábavy. No s veľkým rešpektom taktiež ja sám očakávam, ako sa nový projekt ujme,“ teší sa z kroku do neznámeho ostrieľaný slovenský hudobník.

Babské jazdy začínajú 4. apríla, ich hymnou bude Opatovského dueto s Mariánom Čekovským Po čom ženy túžia. Súčasťou podujatí má byť tiež tanečný inštruktor, ktorý dámy zaučí do tajov latino tancov a po koncerte si nadobudnuté pohybové zručnosti môžu otestovať v praxi. Následne sa presunú do Bojníc (12. apríla), Trnavy (20. apríla) a Žiliny (4. mája). Vstupenky sú k dispozícii v limitovanom počte na stránke Predpredaj.sk.

Babské jazdy s Robom Opatovským
04.04.2024   Bratislava, Hotel Devín
12.04.2024   Bojnice, Meridiana Bojnice Rezort
20.02.2024   Trnava, Holiday Inn
03.05.2024   Košice, Enter Eat & Chill
04.05.2024   Žilina, Holiday Inn

Informácie o spevákovi, ako i všetkých novinkách, nájdete na:
https://www.roboopatovsky.com/bio/
https://www.instagram.com/robo_opatovsky/
https://www.facebook.com/robo.opatovsky

Zdroj: TS