Predstavujeme vám Hydrogen Records!

Deň sa stretol s dňom, YA sa stretol s Pazookom a tak vznikol nový free internetový label. Nejde tu o žiadne zisky ani zárobky, ide o radosť z hudby a ponúknutie šance vydávať hudbu producentom pod spoločnou značkou.

Každu chviľu vyjde prvý release, ktorým bude kompilácia s jednoduchým názvom „Hydrogen compilation vol. 1“. Mená ako Komander Ground, Phoe, Jarduuzza, Pazooka, Mc T-tank, Naklad, či Matlock sú staré známe a zaručujú kvalitu. Kompilácia sa bude žánrovo pohybovať od dubstepu cez drum&bass až po live elektronicko-akustickú hudbu.

Chalani k pripravovanému releasu, ktorého dátum je nastavený na Pondelok 27.8.2012 pre vás pripravili aj párty v bratislavskom Subclub-e ktorá sa uskutoční v Piatok 7.9.2012. Zahrajú si tam mená z kompilácie – menovite Komander Ground, Jarduuzza, Phoe, Naklad a label boss YA s doprovodom Mc T-tanka a o vizualizácie sa postará VJ Matlock. Na release party sa teda bude krstiť prvá kompilácia, bude sa oslavovať zrod nového labelu a budú sa rozdávať aj nejaké tie hmotné nosiče. Ponúkame vám náhľad na plagat a fb event na tomto linku: www.fb.com/events/339632882789185/ a kratučký snippet ku kompilácii na tomto linku: https://soundcloud.com/hydrogenrecords/hydrogen-compilation-vol-1

Pri priležitosti založenia free net label-u Dj YA nahral prvý podcast, ktorý ma letnú atmosféru a môžte si ho vypočuť na tomto linku: https://i.mixcloud.com/CBe8Go

Hydrogen Recods bude pravidelne vydávať podcasty, mixtape-y a samozrejme kompilácie, single aj albumy. Ak máte zaujem, stačí nás kontaktovať. Vďaka facebooku alebo twittru môžete mať najaktuálnejší prehľad o tom čo sa práve deje v zákulisí labelu a aký bude ďalší release alebo party z našej produkcie.

Zdroj: HydrogenRecords