Představení vizuálu Cult of Fire pro nadcházející turné!

Chybí vám v této zvláštní sezóně blackmetalové koncerty? CULT OF FIRE svůj koncert příští sobotu 5. září do kapacity 500 ks v pražské Akropolis sice vyprodali, ale po vstřícném přístupu klubu se podařil navýšit počet vstupenek o dalších 100 ks do speciálního sektoru na balkón!

Sektor bude mít vlastní vstup, záchody i bar a výhled z balkonu na epicky vystavenou stejdž s propracovanými světly a levitujícími muzikanty je dechberoucí. CULT OF FIRE po exkluzivních vystoupeních ve více než 30 zemích tuto show postavili výhradně pro evropské turné ke svému dvojalbu „Moksha/Nirvana“, z nějž pochází i přiložený záznam natočený právě v Paláci Akropolis pro mezinárodní EMFA festival, který se konal začátkem srpna.

Premiéry celé show se zúčastní speciální hosté MALOKARPATAN ze Slovenska a bude to jediná letošní příležitost vidět a slyšet CULT OF FIRE v novém koncertním vizuálu, takže s nákupem těchto posledních vstupenek na balkon neváhejte, neb se jedná ojedinělou příležitost jít v této době na podobný koncert.

CULT OF FIRE, MALOKARPATAN
5.9. 2020 – Praha, Akropolis
Lístky zde: https://obscure.cz/sk/tickets/detail/id/385
FB event: https://www.facebook.com/events/417354842211786

Předprodej viz výše e-TICKET, dále pak v síti Ticketmaster.

Zdroj: Obscure Promotion