Pre veľký záujem pridáva Sima Martausová koncerty v rámci jesenného turné!

O turné očarujúcej Simy Martausovej je veľký záujem. Lístky sa míňajú veľmi rýchlo a tak sa talentovaná mladá umelkyňa rozhodla pridať ešte dva koncerty – v Bratislave a v Nitre. Chce totiž vyjsť v ústrety čo najväčšiemu počtu fanúšikov, ktorí by si radi vychutnali jej optimistickú tvorbu. Sympatická skladateľka a speváčka v týchto dňoch finalizuje nový album a sľubuje, že na koncertoch z neho ponúkne ochutnávku. Určite zahrá aj nový singel „Smej sa“, ktorý sa ihneď po uvedení veľmi dobre ujal. Chvália ho laici aj odborníci. Na albume je aj prekvapenie, Sima totiž nahrala duet s Richardom Müllerom! Na turné zahrá sympatická umelkyňa aj staršie hity, ktorými si už získala takmer celé Slovensko. Šnúru odštartovala 21. septembra v Trenčíne. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na ďalších 24 koncertov vrátane toho pridaného v Bratislave a v Nitre.

Texty s hĺbkou, optimizmus a prekvapivá vyzretosť napriek mladému veku. Sima Martausová je bezpochyby neopakovateľný zjav na slovenskej hudobnej scéne, čo jej fanúšikovia mimoriadne oceňujú. O jesenné turné, ktorým prekrižuje takmer celé Slovensko, je preto veľký záujem. Sima dokonca pridáva koncerty, aby potešila čo najviac ľudí.

DSC_0533

Teším sa, že majú taký záujem a že sa chystajú prísť nás podporiť. Veľmi príjemne ma to prekvapilo. Určite by som išla spievať aj keby bol na našom koncerte čo i len jeden človek, ale keď ich bude veľa, mám o to väčšiu radosť. Niekde mám dokonca už aj vypredané,“ vraví nadšená Sima Martausová.

Speváčka s charizmou, skvelým hlasom a príjemným vystupovaním aktuálne pripravuje nový album, na ktorom je aj obrovské prekvapenie – duet s Richardom Müllerom. Na turné teda zahrá a zaspieva nielen staršie hity, ale aj novinky.

„Som naozaj potešená, ako sa ujal singel z nového albumu „Smej sa“, ktorý tiež určite zahrám. Keď hráme s kapelou túto pieseň naživo na koncertoch, užívame si to aj my, aj ľudia pod pódiom. Verím, že keď ich vidím usmievať sa, že sa im pieseň páči. Baví ma ju spievať a tancovať si na ňu. Vždy keď ju hráme tak cítim, že sa mi naozaj moja duša smeje,“ dodáva Sima Martausová. 

Očarujúca mladá umelkyňa v rámci turné odohrá až 25 koncertov. Dva musela pre veľký záujem pridať. V Bratislave a v Nitre teda vystúpi dvakrát.

„Keď prídu ľudia čo nám prajú, tak je dobre všade, na celom Slovensku. Ak sa ale teším na nejaké konkrétne mesto, tak je to možno skôr kvôli prírode, v ktorej je položené. Napríklad mestá, ktoré sú v okolí Tatier patria k mojim najobľúbenejším. Pred koncertom budem mať v podstate ešte voľný skoro celý deň, tak môžem byť aspoň niekde v horách. Vážim si, že môžem ľuďom spievať piesne, ktoré sa mi rodia v srdci, a že ľudia ich počúvajú a prijímajú. Niekedy keď spievam, tak sa len tak pozerám do hľadiska a v duchu si hovorím: Akí ste krásni! Keby ste sa tak videli! Keď vidím, že sú naši fanúšikovia šťastní, cítim radosť, vďaku a zároveň bázeň,“ uzatvára Sima Martausová. 

Sima ide na turné s kapelou v zložení Martin Gašpar – kontrabas, Igor Ajdži Sabo – bicie, Maťko Zajko –  gitara, ukulele a mandolína, Pišta Lengyel – elektrická gitara a Martin Wittgruber – klávesy, a akordeón. Vstupenky na koncerty sa dajú zakúpiť v sieti predpredaj.sk (https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/7097/sima-martausova–band-tour-2016) alebo v miestnych pokladniach. Aktuálne informácie nájdete aj na: www.simamartausova.sk alebo na funpage: https://www.facebook.com/pages/SimaMartausová/306953752770387?fref=ts.

SIMA Martausová & band TOUR 2016 

27.9.   LEVICE – CK Junior
28.9.   TRNAVA – Kino Hviezda
07.10. BRATISLAVA + krst CD – Ateliér Babylon
17.10.  BRATISLAVA – Ateliér Babylon
23.10. NITRA – Nájomná jednotka 210
24.10. PRIEVIDZA – Kino Baník
25.10. MARTIN – Kino Strojár
26.10. NÁMESTOVO – Dom kultúry
27.10. DOLNÝ KUBÍN – MsKs
09.11.  NITRA – Nájomná jednotka 210
10.11.  ŽIAR NAD HRONOM – MsKC
19.11. POPRAD – Dom kultúry
20.11. KEŽMAROK – MsKS
21.11. BARDEJOV – Kino Žriedlo
22.11. PREŠOV – Kino Scala
23.11. KOŠICE – Historická radnica
24.11. MICHALOVCE – MsKS
26.11. LUČENEC – Synagóga
27.11. ZVOLEN – DK Podborová
28.11. BANSKÁ BYSTRICA  – Aula SZU
29.11. HLOHOVEC – Empírové divadlo
30.11. PIEŠŤANY – Kino Fontána

Zdroj: Propaganda House