Pre veľký záujem pridáva Katka Knechtová ďalšie koncerty „Prežijú len milenci tour“!

Katarína Knechtová len nedávno vydala nový album a už pre fanúšikov chystá ďalšiu novinku. Katka sa nezastaví ani v predvianočnom čase, pretože pripravuje unikátne turné. Pre veľký záujem pridáva obľúbená speváčka ďalšie koncerty „Prežijú len milenci tour“.

Sympatická hudobníčka teraz pracuje spolu so skladateľom a producentom Adamom Kurucom na nových aranžmánoch piesní. Sľubuje, že na koncertoch bude jej hudba znieť celkom inak, ako sú fanúšikovia zvyknutí. Okrem tradičnej zostavy zaznie aj harfa, kontrabas, banjo, či husle. Základ repertoáru budú tvoriť piesne z Katkinho nového albumu „Prežijú len milenci“, ale nebudú chýbať ani staršie hity. Nenechajte si ujsť Katku Knechtovú v Žiline, Bratislave, Košiciach, Prešove, Dolnom Kubíne a v Prievidzi.

Katka Knechtová

Skladateľka a speváčka Katarína Knechtová pripravuje jedinečné turné. Pre fanúšikov chystá prekvapenia a sľubuje, že jej hudba bude znieť celkom inak, ako boli doteraz zvyknutí.

„Prekvapenia sa neprezrádzajú. Sú to v podstate tajomstvá, len v iných šatočkách. Môžem však povedať, že scéna bude unikátna! Už teraz je isté aj to, že nás bude na pódiu viac ako obvykle. Okrem tradičnej zostavy bude v obsadení harfa, kontrabas, banjo, husle, ale hlavným hudobným nástrojom bude opäť spev,“ vysvetľuje Katka Knechtová. 

Základ repertoáru budú tvoriť skladby z Katkinho nového albumu „Prežijú len milenci“, ktorým fanúšikov potešila po dlhých troch rokoch.

„Teším sa, že nový album sa ujal. Skladba „Bezpečné priepasti“ je už hitom. Som zvedavá, ako na ňu fanúšikovia zareagujú naživo. Na koncertoch však samozrejme zaznejú aj moje staršie hity,“ upresňuje repertoár Katarína Knechtová.

Katka Knechtová

Obľúbená hudobníčka sa nezastaví ani v predvianočnom čase. V týchto dňoch finišuje s výberom hudobníkov. Pomáha jej s tým vynikajúci skladateľ a producent.

„Prizvala som si do tímu Adama Kuruca. Väčšinu piesní čaká nový aranžmán a on sa tejto úlohy chytil veľmi citlivo. Zatiaľ sme v štádiu príprav, to znamená, že si ujasňujeme, aké bude konečné obsadenie nástrojov, hudobníkov, aké piesne zahráme. Koncert ako taký bude o hľadaní novej tváre mojej hudby, ktorá má ale zostať autentická. Chceme vyvolať emóciu a podčiarknuť silu jednotlivých piesní v ich podstate,“ teší sa na turné Katka Knechtová.

Katka Knechtová

Pre veľký záujem pridala Katarína Knechtová dva koncerty a ešte stále rokuje o možnosti vystúpiť aj v ďalších mestách. Zatiaľ je teda istých 6 miest –  Žilina, Bratislava, Košice, Prešov, Dolný Kubín a Prievidza. Lístky na „Prežijú len milenci tour“ si môžete kúpiť v sieti predpredaj.sk Ďalšie informácie nájdete na www.katarinaknechtova.com a na https://www.facebook.com/katarinaknechtovaofficial?fref=ts.

Prežijú len milenci tour 2016
20.3. 2016 Žilina – Dom odborov
21.3. 2016 Bratislava – Ateliér Babylon
23.3. 2016 Košice – Historická radnica
24.3. 2016 Prešov – PKO
31.3. 2016 Dolný Kubín – Mestské kultúrne stredisko
1.4.   2016 Prievidza – Dom kultúry

Zdroj: Propaganda House s.r.o.
Foto: Jakub Gulyas