Pražský koncert Machine Head se z důvodu pokračující koronavirové pandemie ruší.

Američtí Machine Head v Praze nevystoupí ani v náhradním říjnovém termínu. Z důvodu pokračující koronavirové pandemie musela skupina zrušit celé evropské i australské turné.

„S velkým zklamáním a frustrací musíme oznámit, že kvůli probíhající pandemii Covid-19 nemůžeme plánované turné po Evropě a Austrálii realizovat ani v náhradních podzimních termínech. Jediné z koncertních míst, kde jsme měli vystoupit, není dosud schopné provozu v plném rozsahu, sedmnáct zemí z devatenácti zakázalo americkým občanům vstup na své území a naopak, cestovní restrikce spojené s potenciální karanténou… to vše nám koncertní plány překazilo. Snažili jsme se toto turné udržet do poslední chvíle, ale jelikož netušíme, kdy se situace změní a kdy bude zase možné „normálně“ hrát, odkládáme zatím všechny koncerty na neurčito.

Jménem kapely i managementu chci našim fanouškům moc poděkovat za podporu. Lidé často říkají, že metaloví fanoušci jsou nejvíce loajální a vášniví na světě… a naši příznivci jsou ještě desetkrát více. Nepřejeme si nic jiného, než se moct zase vrátit na „šňůru“ a zažít ten váš kotel!,“ vzkázal příznivcům Machine Head za celou kapelu její zpěvák Robb Flynn.

Informace k vracení vstupného budou brzy zveřejněny na listocheck.cz.

Zdroj: TS