Pražská lollipop-punková kapela Maniac vydává Motivační klip k songu Vstávej!

Pražská lollipop-punková kapela Maniac nepřestává šlapat na plyn a vydává Motivační klip k songu Vstávej! Po oblíbených písních Čapí, Máš Tlustou Mámu, Rasistická a Letní jde již o pátý počin k jejich debutovému albu, pojmenovaném po ústřední písni Čapí.

„Je to náš první vážný klip a je o všech, kteří chtějí v životě něčeho dosáhnout. Ne vždycky se daří, někdy to i bolí, ale jen když se vydrží a ze všeho se dokážete oklepat, máte vůbec nějakou šanci na úspěch. Vybrali jsme si zápasníka MMA, ale někdy se člověk nemusí dostat jen z modřin a zranění. Vždyť kapela, která chce dosáhnout na profesionální úroveň, ze začátku doslova žere rohlíky a dává prachy do klipů, do aparatury, studia, reklam. A takhle je to se vším, ale je to tak správné. Za každým úspěchem by měla být dřina, jinak si toho – podle mě – člověk až tak neváží.“ Říká zpěvák kapely Jiří Bareš.

Kapela Maniac objíždí kluby a festivaly v ČR a Německu již šestým rokem. Má za sebou přes 350 vystoupení a díky úderným refrénům, energické show a kamarádskému přístupu k fanouškům na koncertech si získává čím dál tím větší diváckou základnu. Sami se o tom můžete přesvědčit na právě probíhajícím #ČAPÍtour.

Zdroj: Jiří Bareš