Praque Burlesque pin-up show exkluzívne v bratislavskom Nu Spirit Clube.

Marcový program bratislavského Nu Spirit Clubu okorení svojím vystúpením česká pin-up show Praque Burlesque. Pražskú burlesku v roku 2007 založil David N. Jahn. Prvá show svojho druhu v si v Čechách dlho hľadala stálu scénu aj publikum.

Dnes sú však veci inak a  Prague Burlesque je vyhľadávaným súborom, za ktorým sa vydávajú fanúšikovia burlesky z celého sveta. Ich live show si vychutnáte vo štvrtok 20. Marca.

Hviezdy večera: Angelina Angelic – oslňujúca diva a speváčka, miláčik obecenstva Miss Cool Cat, tajomná a mlčanlivá Lady Mousellyca a zvodný spevák šlágrov Sonny Vargas, vás spoločne prevedú večerom plným hudby, burlesky a komédie. Ich nezabudnuteľný vizuálny štýl sa vám zaručene zaryje do pamäti.

[vimeo]https://vimeo.com/18993468/ [/vimeo]

„Vďaka voľne prístupnému pornu na internete dnes už žiadne tabu neexistujú, a tak sa ľudia prirodzene navracajú k fantázii“, tvrdí principál Sonny Vargas. “ Myslím, že hlavným podnetom k návratu burlesky bola ľudská potreba zmeniť prístup k erotike. Vniesť do nej humor, nadhľad … “ Marek Gregor REFLEX

„Burleska je všetko, len nie vulgarita“ hovorí mi tunajší „Master of Ceremony“, ktorý svojimi komentármi a štýlovými songy prekladá krátke parodické vystúpenia umelkýň, vystupujúcich pod menami Miss Cool Cat, Lady Mousellyca a Angelina Angelic.“ Náznak je viac ako odhalenie, aj keď priviesť k tomu publikum v dobe, keď boli všetky medze už mnohokrát prekročené, nie je jednoduché“  Lucie Jandová PRÁVO

Praque Burlesque pin-up show
Nu Spirit Club
Štúrova 3, Bratislava
www.nuspirit.sk
20. Marec 2014
https://www.facebook.com/events/725242550840117/
https://pragueburlesque.com/

PRAGUE-BURLESQUE-POSTER

Zdroj: Nu Spirit