Prako Rock festival rozozvučí Hnileckú dolinu a aj tento rok prinesie kvalitné hudobné zážitky zadarmo.

Najväčší hudobný festival v Hnileckej doline otvára svoje brány aj tento rok. Počas 11. a 12. septembra sa Vám na futbalovom štadióne v Prakovciach predstaví 9 kapiel z celého Slovenska, na čele ktorých stojí známa slovenská kapela DESmod.

Organizátori festivalu v týchto dňoch finišujú s prípravami na v poradí už piaty ročník Prako Rocku. “ Prako Rock festival prešiel svojím dramaturgickým a organizačným vývojom a stal sa stabilným kultúrnym podujatím na Spiši, ktorý ponúka kvalitnú hudbu bez toho, aby návštevníci museli pozerať na výšku vstupného. Sme radi, ak pod pódiom vidíme nielen mladých, ale aj rodiny a návštevníkov zo širokého okolia ako sa zabávajú a užívajú si toto podujatie napriek tomu, že sa v tejto oblasti Slovenska nežij ľahko. Prinášame ľuďom multižánrový festivalový program a celé to má byť o dobrej nálade, rodinnej atmosfére a kvalitnej hudobnej produkcii“, skonštatoval manažér a organizátor festivalu Martin Hlavatý.

Na festivale už tradične dostávajú šancu po boku ostrieľaných profesionálov aj amatérske kapely. „Veľa festivalov sa dnes uberá komerčnou cestou. My sa riadime heslom, že nič nie je čierne, ani biele a preto dávame priestor tak headlinerom, ktorí pritiahnu ľudí, ako aj mladým kapelám, ktoré si takéto pozvanie vážia a predvedú poctivo pripravenú show. Táto kombinácia sa nám osvedčila a baví ľudí už niekoľko rokov.“ dodáva hlavný organizátor a patrón festivalu Ivan Leitmančík.

Prako Rock festival teda otvára svoje brány už 11. septembra od 18. hodiny. Tešiť sa môžete na kapely ako Head n Heal, Six Between, či Sám Sebou. Hlavným hosťom piatkového večera bude skvelí reggae muzikanti z čoraž viac populárnejšej kapely Medial Banana. V sobotu sa okrem spomínaných hviezd z kapely DESmod môžete tešiť na nadupané koncerty kapiel Crea Cage, Odtiaľ Potiaľ, N2H či Thieves in Streets.

Vidíme sa na Prako Rocku 2015!

prakorock_2015_poster

Zdroj: Prako Rock festival 2015