Prako Music Challenge 2014.

Prako Music Challenge 2014 je súťaž kapiel, ktorú organizuje agentúra Lemakor Studio v spolupráci s hudobným pubom B – klub, agentúrou AFL Promotion a nahrávacím štúdiom V3 Sound.

Cieľom súťaže je propagácia kvalitnej amatérskej hudobnej tvorby na profesionálnom zvuku a s výbornou svetelnou show. Ak sa chceš predstaviť pred zaujímavou porotou a plným klubom, tak neváhaj a pošli krátke info a fotku kapely, spolu s nahrávkou vlastnej piesne do 1.marca 2014 na adresu tthur@lemakor.com, ale pozor, prihlasuj sa čím skôr, lebo kapacita súťažiacich je limitovaná. Hneď potom budeš zaradený do veľkého FB výberu, kde si (tvoji) fanúšikovia na oficiálnej stránke súťaže www.facebook.com/PrakoMusicChallenge2014 vyberú tých najlepších, ktorí sa predstavia v semifinálových kolách v B-klube.

Rozhodovať však bude aj porota, ktorá môže do ďalších kôl posunúť kapelu, ktorá sa cez hlasovanie nedostala, no napriek tomu v nej budú vidieť potenciál. Koncert každej semifinálovej kapely bude natočený v HD kvalite. Na základe týchto záznamov spustíme veľké semifinálové hlasovanie, kde si fanúšikovia vyberú finalistov, ktorí sa predstavia vo veľkom finále. V tom majú šancu vyhrať okrem zaujímavých finančných cien aj možnosť nahrať svoju skladbu v nahrávacom štúdiu V3 Sound, v ktorom okrem iných svoje songy nahrávajú napríklad aj Smola a Hrušky, Crea Cage, Človek Milión, Frequency, Cliftons, Sam Sebou a mnohí ďalší. Aby toho nebolo málo, víťaz získa možnosť zahrať si na jednom z najväčších hudobných festivalov v Košickom kraji, na Prakofeste, kde vystúpili také mená ako IMT Smile, Smola a Hrušky, Heľenine oči, Braňo Mojsej, Hrdza, či Gulo Čar. Prihlásiť sa môže každé hudobné zoskupenie s vlastnou tvorbou.

Cestovné náklady spojené s dopravou na semifinálové, či finálové koncerty hradí organizátor v zmysle pevne stanovenej výšky sumy, ktorú určil organizačný status. Dátumy semifinálových kôl a toho finálového budú určené po skončení základného hlasovania. Hlasovanie bude prebiehať na oficiálnej FB stránke súťaže, ako aj priamo v B-klube, počas jednotlivých kôl. Tešíme sa aj na tvoju kapelu!!!

Zdroj: Tomáš Thúr, PR Manažér súťaže