Praha stúpa na Petřín s rádiom City!

Pražská Eiffelovka na Petřínì bude na prvního máje večer patřit pražskému radiu City 93.7 FM a hlavnì jeho posluchačùm. Tohle ještì Mácha nevidìl. Máme pro posluchače radia City zážitek, na který určitì nezapomenou. Zarezervovali jsme si na datum pro lásku stvořené Petřínskou rozhlednu a deseti párùm tady stylovì a po francouzsku prostřeme. Vezmìte tedy všech 299 schodù, které vedou nahoru, útokem. Na vrcholu to bude stát za to. Dva zamilovaní, romantická večeře a Praha pod nimi.

Hned po velikonocích, tedy 10. dubna, startuje na pražském radiu City 93.7 FM nová velká hra, ve které budou mít posluchači šanci vystoupat po schodech na vrchol Prahy. A vrcholová prémie za trochu námahy a pozornosti určitì stojí. Deset párù, které objeví svou VIP pozvánku do nebe, totiž na prvního máje povečeří přímo na Petřínské rozhlednì, jejíž část budou mít jen pro sebe. A jaká jiná večeře na pražské Eiffelovce by to mìla být, než ve francouzském stylu. Chybìt nebude pravé šampaňské ani vyhlášené francouzské lahùdky. Číšníci budou kroužit jen kolem výhercù a ti si dopřejí soukromý výhled, který by dostal do kolen i romantika Karla Hynka Máchu.

A jak mùžou posluchači radia City 93.7 FM takovou pozvánku získat? Bude to jednoduché. Položili jsme ji spolu s dalšími krásnými dárky na schody, které vedou na rozhlednu. Ano, kromì vrcholové prémie máme spousty dalších dárkù, které potìší výherce i jejich partnery. Rozmazlíme posluchače masážemi a balneoterapií, položíme jim k nohám kytice, necháme udìlat na míru šperky nebo o nì budeme pečovat v luxusním lazebnictví. To byla jen malá ochutnávka výher. Všichni mají tedy 299 možností, která je ta správná? Stačí poslouchat radio City dennì od sedmé ranní do sedmé večerní a vzít 299 schodù na Petřín útokem. Hrajeme tři týdny, nìkolikrát dennì. Záleží jen na posluchačích, na kterém schodì se zastaví.

Radio City

Zdroj: Mgr. Michal Krčmář | radio City 93.7 FM
Publikoval: Redakcia GREGI.NET