Prague Pride afterparty s Hoxton Whores (UK) a Fidelity Kastrow & Jonty Skrufffem už za mesiac v Roxy! Máš už svoj lístok?

V sobotu 15.8. proběhne v pražské Roxy a NoDu oficiální afterparty po festivalu Prague Pride, na které se představí britské housové duo Hoxton Whores, berlínští Fidelity Kastrow a Jonty Skrufff, brazilský Marcelo K2, Michael Burian a další. Přinášíme vám informace o předprodejích na klubovku letošního léta a představujeme české vystupující!

Pokud chcete být součástí oficiální afterparty po festivalu Prague Pride v Roxy, neměli by jste zaváhat a pořídit si vaší propustku na tento nabitý večírek již nyní! Vstupenky jsou v předprodeji na www.praguepride.cz a www.ticketstream.cz . Cena standardní vstupenky činí příjemných 290,- Kč a pro ty, kteří chtějí zazářit a být hvězdami večírku jsou k mání VIP vstupenky na balkón za 990,- Kč.

Pojďme si představit české zástupce, kteří vystoupí na hlavní stagi v Roxy a přilehlé galerii NoD!

MICHAEL BURIAN

Autor remixu skladby od Bedřicha Smetany – Vltava je právem považován za předního českého umělce na poli elektronické hudby.

f_michal-burian-jan-luc-4

Jeho sound byl kromě známých domácích eventů a festivalů ke slyšení například v americkém Miami, Latinské Americe nebo na Ibize. Je majitelem hned několika hudebních ocenění a v neposlední řadě se může pyšnit svou show na rádiu Evropa 2.

SUBGATE

Během 14-ti leté kariéry vystoupil po boku uznávaného Carla Coxe, Laurenta Garniera nebo Jorise Voorna a pravidelně se představuje na festivalech a halových akcích nejen v ČR, ale také v zahraničí. Od roku 2015 je majitelem hudebního vydavatelství One Way Records a jeho vlastní tvorba vychází i na dalších značkách po celém světě.

FELIX!

Charismatický Felix! působí na domácí scéně od roku 2001 a jeho styl balancuje mezi house, deep house, indie, detroit housem/technem a nu diskem. Je rezidentem dvou pražských nocí a to Picnic v Klubovně 2. patro a deep housového večírku Deer. Pravidelně ho můžete slýchávat také ve stylové restauraci NOI na Malé Straně!

DJANE ZU

Rezidentka klubovny 2. patro, kde se pravidelně prezentuje na noci Tennis. Díky svému širokému stylovému rozpětí a skvělým citem pro výběr tracků se letošní rok objeví například na známém festivalu Mácháč na deepovém pódiu po boku bristkého mága Trise Kaya!

PETR K!

Skvělý producent, dj a party man v jedné osobě, který působí především v domovském klubu Radost FX či Chapeau Rouge. Jeho několikahodinové deep housově laděné sety jsou tím pravým do galerie NoD a věřte, že pod jeho taktovkou se budete bavit více než skvěle!

Kompletní informace o Prague Prie afterparty naleznete na www.praguepride.cz a https://www.facebook.com/events/1673592436205299/

Zdroj: Subgate