Prague Conspiracy pokrstí EP spolu s Dirty Blondes!

Již tuto sobotu 17. prosince pokřtí v pražském Paláci Akropolis společné EP kapely Prague Conspiracy a Dirty Blondes. Koncerty obou kapel patří k tìm nejenergičtìjším na domácí scénì. I přesto, že na postu frontmanù stojí u obou kapel ženy, předvádí obì spřežení rock’n’rollovou show svìtového formátu. Energie valící se z podia předčí vìtšinu domácích punkových a rockových kapel.

Prague Conspiracy

Kapela Prague Conspiracy se představí poprvé v Praze v nové sestavì. V říjnu letošního roku prodìlala kapela zásadní zmìnu na postu frontmana. Marianu Wesley vystřídala Aneta Galisová, která tak přispìla k pomyslnému dokončení přerodu z pùvodního ska ansámblu v rockové tìleso s punkovým srdcem. Dále byla sestava doplnìna o druhého kytaristu, kterým je Krlesh z Queens of Everything, 2v1 a Flaming Cocks.

Dirty Blondes

Jako speciální hosté zahájí večer čeští Hives – Dead Popes Company. Po koncertech bude od 22:00 následovat divadelní představení Ženský divadelní improvizační punk a o afterparty se postará DJ Tchi Tchi Man a DJ Buqi.

22:00 na Malé scénì: Ženský divadelní improvizační punk
22:30- ? DJ Tchi Tchi Man, DJ Buqi

Ke každému vstupu je navíc CD zdarma!


17. prosince 2011
Praha, Palác Akropolis
start: již v 19:00
vstup: 120,-
Prague Conspiracy
Dirty Blondes
Dead Popes Company

Zdroj: HPK-Productions s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET