Prague Conspiracy má novú speváčku – Anetu Galisovú!

Jedna z předních českých klubových kapel Prague Conspiracy hlásí zmìnu na postu zpìvačky. Její novou frontmankou je Aneta Galisová, kterou mùžete znát z finále Československé Superstar nebo z jihočeské kapely Heband. Nahradila tak Marianu Wesley, která se rozhodla ukončit svou pìveckou kariéru a vìnovat se především rodinì. Poprvé se mùžete na novou Conspiracy tìšit už 13. října v brnìnském klubu Fléda.

“Po zjištìní, že s námi dál Mariana nemùže pokračovat byla Aneta první, kdo nás napadl. Její hlas, projev i povaha přesnì sedí do našich představ o budoucnosti kapely”, říká Jakub Siňor, kytarista Prague Conspiracy, “S ní to bude teprve rock ´n’ roll” dodává. O tom se mohou příznivci přesvìdčit už nezvykle brzo.

V podobných případech bývá zvykem dlouhá koncertní pauza. Ne tak u populárních “konspirace”. První koncert v novém složení absolvuje už 13. října v brnìnské Flédì. Následovat bude podzimní turné pod názvem Mighty Tour. Dále kapela dokončuje klip k nové skladbì Silence a 17. prosince pokřtí EP v pražském Paláci Akropolis. Plnohodnotné CD pak vyjde na jaře příštího roku.

Prague Conspiracy

Prague Conspiracy patří k nejoblíbenìjším klubovým kapelám v ČR. Projekt kapely vychází z uskupení Prague Ska Conspiracy, které mimo jiné získalo v roce 2008 cenu Andìl v kategorii ska a reggae. Každý rok kapela odehraje přes 100 koncertù od kulturních domù přes nejvìtší kluby až po festivaly jako Rock for People, Mighty Sounds, Sázavafest, České Hrady nebo Rock for Church(ill). Příchod Anety Galisové je dokončením přerodu kapely v hudební uskupení s rockovìjším soundem, ovlivnìným punkem, discem, soulem a ska. Členové kapely za sebou mají úspìšné projekty jako Flaming Cocks, The Spankers, Heband a další. V současné dobì hraje kapela ve složení Jakub Siňor (kytara), Aneta Galisová (zpìv), Jan Čejka (bicí) Matìj Vaškù (basová kytara) a Jan Kletenský (klávesy).

Zdroj: HPK-Productions s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET