Pozvánka na Rock pro faunu.

Všechny přírodymilovné lidičky zveme na I. ročník hudebního festu s názvem  Rock pro faunu. Festival  se uskuteční 22.6.2013 ve Vrchotových Janovicích v letním kině a mimo vás, návštěvníků, kteří dorazíte  jak doufáme v hojném počtu, budou přítomny i tyto  kapely:

Keks –  vám mimo jiné zahraje i svoji pecku „Ani náhodou“,  Jinovatka  zase nabídne svůj hit „Domov můj“, The Linings  se vás zeptají, jestli si s nimi nechcete zatančit – protože to je název jedné ze skladeb, které vám zahrají – „Will you dance with me“,  Parafín se předvede  známou skladbou  „Dnem i nocí“ a  Rotor vám zase připomene svůj nestárnoucí  hit „Neboj se posadit“. A ti, co nebyli loni na Sázavafestu  se seznámí se švýcarskou kapelou   Death by chocolate, která přiveze  svoje  zcela nové písničky.

To vše a ještě o hodně víc můžete uslyšet i uvidět  na I. ročníku hudebního festivalu Rock pro faunu, který chce podpořit Ochranu fauny ČR – organizaci,   která se  zabývá ochranou přírody. A protože letošní léto zatím  neukazuje příliš vlídnou tvář, je pro všechny zúčastněné připravena i mokrá varianta na stejném místě.

Více na www jvagency.cz

Zdroj: Rock pro faunu