Pozrite si tento krásny klip ku coveru piesne You raise me up v podaní huslistky Victorie Linnen, pianistu Petra Zbranka a detského speváckeho zboru!

Opäť nám raz klopú na dvere Vianoce, ten vzácny čas radosti a pokoja. Slovenská huslistka Victoria Linnen si ako poďakovanie pre svojich fanúšikov tento rok pripravila naozaj krásny darček – hudobný videoklip k piesni You raise me up od speváka Josha Grobana.

Pieseň je cover verziou s klavírnym podkladom v podaní pianistu Petra Zbranka. Spoluprácu tejto kreatívnej dvojice ste mohli zaznamenať už v minulosti, napríklad v duete troch piesní od skupiny Coldplay či v  inštrumentálnej verzii skladby Páslo dievča pávy. Hlasovú zložku tvorí detský spevácky zbor žiakov Súkromnej základnej školy v Sabinove.

Réžie videoklipu sa ujal fotograf a kameraman Raymond Petrik. Natáčalo sa v čarovných priestoroch kaštieľa v Petrovanoch a v dobrej nálade sa tu zišlo takmer XXX ľudí. Všetci zúčastnení priložili ruku k dielu bez nároku na honorár a tak vznikol počin, odzrkadľujúci lásku, priateľstvo a nezištnosť, ktoré sú vzácnymi darmi, a to najmä v tomto neľahkom období.

„Klip You raise me up vznikol vďaka ľuďom, ktorí tvoria srdcom. Je až neuveriteľné, že projekt, kde by na realizáciu bolo potrebných 2 – 3 tisíc eur, vytvorili všetci nezištne, s láskou, bez nároku na honorár. Či už išlo o priestory kaštieľa Petrovany, kde sa celý videoklip natáčal, prípravy klavírneho podkladu, nahrávanie hudby v Brec. studio, cez réžiu a tvorbu videoklipu, backstage fotografie od Global Diamonds, vizážistku Tinku – Charm. Studio, kaderníčku Lucku, autobusovú spoločnosť, ktorá zabezpečila dopravu detí, až po prípravu speváckeho zboru žiakov Súkromnej ZŠ v Sabinove pod vedením mojej mamky. Som každý deň vďačná za to, že mám okolo seba tak kreatívnych a srdečných ľudí – priateľov, a že aj vďaka ním môžem tvoriť a posúvať svoje hranice. Ďakujem“, zdôverila sa nám huslistka.

Na klipe spolupracovali:
Kaštieľ Petrovany: https://www.instagram.com/kastielpetrovany/
Vizážistka: https://www.instagram.com/_charm.studio_/
Kaderníčka: https://www.facebook.com/kadernictvolucia/
Backstage: https://www.instagram.com/globaldiamonds.sk/
Video: https://www.instagram.com/raymondpetrik_/
Zvuk:https://www.instagram.com/brecstudio/
Klavír: https://www.instagram.com/pianista.sk/
Spevácky zbor: https://www.primaskola.sk
Husle: https://www.instagram.com/_victoria_linnen
Transport: Miro Bakaľar

Zdroj: TS