Poznáme nový videoklip formácie Bruno Benetton Free Band!

Ide už o tretí singel z ich debutového albumu The Phenomenons of Pop (2010), z ktorého predtým vyšli kúsky Youre my mate a Stars are memory. Text najnovšej piesne napísal americký spisovateľ Richard Lance Williams pochádzajúci z Austinu v štáte Texas.


„Skôr by som povedal, že sme sa pokúsili zhudobniť poéziu Richarda Lancea Williamsa,“ povedal gitarista BBFB Michal „Mustafa“ Novák. Animovaný videoklip režíroval a produkoval Adam Šišulák, s ktorým kapela často spolupracuje. „Do futuristického sveta sa prebudí bionická bytosť. Uzrie svet, ktorý prešiel ohňom ľudskej malichernosti. Následne opúšťa planétu a smeruje niekam, kde bude jej príbeh pokračovať,“ priblížil Šišulák.

Skupina Bruno Benetton Free Band chce v zime dokončiť svoj druhý štúdiový album. Naživo ich fanúšikovia môžu vidieť v stredu 30. novembra v NuSpirit Clube v Bratislave, kde sa predstavia spoločne s talianskou formáciou The Kolors. BBFB vystúpia v zostave: Tomáš Palonder (spev), Krížko (klavír, vokály), Mustafa (gitara, vokály), Juraj Varga (basgitara, vokály), Marek Hradský (gitara), Michal Danielis (klávesy, laptop) a Michal Uličný (bicie nástroje).

BBFB

Zdroj: Michal Novák, SITA
Foto: Martin Deko
Publikoval: Redakcia GREGI.NET