Povedz to piesňou – svojou vlastnou!

Spoločnosť Coca-Cola na začiatku júla odštartovala novú letnú kampaň Povedz to piesňou a nahradila ikonické logá na etiketách fliaš Coca-Cola, Coca-Cola light a Coca-Cola Zero úryvkami obľúbených slovenských, českých a zahraničných piesní. Teraz sa súčasťou kampane stáva tiež služba „open service“, vďaka ktorej budú mať vybraní šťastlivci svoju vlastnú pieseň.

Každý môže na webovej stránke www.povedztopiesnou.sk zaslať krátku správu, ktorú by si prial zhudobniť. Môže ísť o odkaz pre kamarátov, rodinu, priateľov, jednoducho pre kohokoľvek. Zo zaslaných správ si potom mladá talentovaná speváčka a skladateľka Elis vyberie každý deň jeden text, ktorý zhudobní. S hotovou pesničkou vyrobenou priamo „na mieru“ sa budú môcť fanúšikovia, rovnako ako s ostatnými videoklipmi z kampane, podeliť na sociálnych sieťach.

https://youtu.be/PyYPgYLOdE0

Služba open service navyše dáva možnosť ďalším talentovaným hudobníkom registrovať sa na stránke, vybrať si zo zaslaných správ a zapojiť sa tak do ich zhudobňovania.

„Niekedy môže byť ťažké otvorene popísať slovami to, čo človek práve cíti alebo prežíva.
A pretože nie každý má hudobné nadanie, prináša Coca-Cola jedinečnú kampaň Povedz to piesňou,“
hovorí Agneta Sakalyte, Marketing Activation Manager spoločnosti Coca-Cola a dodáva: „Každý môže vložiť do 72 znakov svoje pocity a svoj osobný odkaz. Prostredníctvom open service potom Elis alebo ktokoľvek zo zaregistrovaných umelcov vybrané správy zhudobní a výsledné piesne opäť uverejní na webe www.povedztopiesnou.sk, odkiaľ ich bude možné zdieľať naprieč sociálnymi sieťami.“

Hlavným cieľom kampane, ktorá bude prebiehať na Slovensku do konca augusta, je podporiť mladých ľudí, aby sa podelili so svojimi emóciami a komunikovali spolu prostredníctvom hudby. Preto spoločnosť Coca-Cola počas letných mesiacov vymenila svoje logo za úryvky viac než stovky skladieb, ktoré vybrala v spolupráci s Universal Music. Na Slovensku sú na výber texty 16 československých a 45 zahraničných piesní.

Hashtag: #PovedzToPiesnou
Pre viac informácií navštívte www.povedztopiesnou.sk

779

Zdroj: OMNIPUBLIC CONSULTING