Posledný tohtoročný multizážitkový mix na Voices Live 26!

Posledný krát v tomto roku prináša Voices svoj multizážitkový mix slovenskej hudby, literatúry, módneho dizajnu, kreatívnych technológií, vzdelávacích projektov a krátkych filmov. Banskobystrická skupina Sto múch naň prinesie svojskú zmes humoru, muzikantskej zručnosti a originality.

Na druhej strane mladí elektronickí producenti Stroon a Stratasoul spolu s Benem odhalia najnovšie zvukové zákutia súčasnej hudby. S knihou Pes na ceste vystúpi známy publicista, prozaik a prekladateľ Pavel Vilikovský. Súčasný módny dizajn značky Sewologylab predstaví Lucia Spišáková. Návštevníci sa tiež dozvedia viac o práci digitálnej agentúry TRIAD Advertising a v premiére uvidia krátky film o programe Zelená škola. Novembrová Voices Live 26 sa uskutoční vo štvrtok 24. 11. 2011 o 19:00 hod. v divadle Heineken Tower Stage v Bratislave.

Prvým hudobným hosťom Voices Live 26 bude skupina Sto múch, ktorá len prednedávnom vydala svoj tretí štúdiový dvojalbum Skorotlčúce. Kapela známa vtipnými textami a spoluprácou s Andrejom Šebanom sa predstaví v kompletnej zostave. Úplne iný prístup ku komponovaniu a produkovaniu hudby predvedú zástupcovia súčasnej elektronickej scény Stroon a Stratasoul. Obaja sa najprv objavia v premiére krátkeho filmu Voices zo série Hudobné úlety a následne ich vystúpenie naživo doplní reper a textár Bene.

Voices premietne svoj nový film aj zo série Nápad sa ráta o vzdelávacom programe Zelená škola. O téme environmentálnej výchovy prepojenej s praktickými krokmi príde porozprávať koordinátorka programu Mirka Piláriková. Originálny módny dizajn z východu Slovenska bude na novembrovej lajfke reprezentovať módna návrhárka a „šialená šička“ Lucia Spišáková s vlastnou značkou SEWOLOGYLAB.

Najnovšiu knihu Pes na ceste známeho spisovateľa Pavla Vilikovského návštevníci spoznajú prostredníctvom krátkej ukážky. Už 70-ročný úspešný literát získal za túto knihu Cenu čitateľov denníka SME 2011 v rámci ocenenia Anasoft litera a porozpráva nielen o jej vzniku.

O práci digitálnej agentúry TRIAD Advertising a spolupráci s neziskovými organizáciami budú moderátori večera a zároveň jeho organizátori Andy Gajdošová a Ivan Ježík hovoriť s jej riaditeľom Marekom Mrázikom. Zároveň objasnia nápad spoločného projektu TRIADu a Voices, ktorého výsledkom je aplikácia Po stopách Voices, sumarizujúca výsledky trojročnej činnosti Voices.

Po programe bude pre návštevníkov opäť pripravené chutné občerstvenie z Chránenej kaviarne Medzi nami a handmade výrobky od dizajnérov združených na portáli SAShE.sk. Pódium a scénu doladí kartónový nábytok z portálu Greenoffice.sk a výtvarné doplnky Kataríny Cermanovej.

Voices Live 26 sa uskutoční vo štvrtok 24. novembra 2011 od 19:00 do 21:00 hod. v divadle Heineken Tower Stage (Tower 115) na Pribinovej 25 v Bratislave. Priamy prenos a záznam sledujte aj na www.metoo.sk/voicestv.

Viac na www.voices.sk/Voices_Live_26, predpredaj vstupeniek v cene 5 € v sieti Ticketportal.

Voices Live 26

Zdroj: Voices
Publikoval: Redakcia GREGI.NET