Posledný sound z dielne Sajgon Records!

Slovenský label vydávajúci kvalitnú nielen tanečnú hudbu v štýle deep house, techhouse až techno samozrejme nelení a pripravuje a ma pripravené nové kvalitné releasy, ktoré čoskoro oficiálne uzrú svetlo eshopov.

Avšak mi Vám zatiaľ predstavíme čo nám Sajgon vydal za poslednú dobu a to samozrejme v podobe niekoľko releasov, ktoré Vám v skratke predstavíme.

Ako release SJGN031 prichádza fínski deep housový mág Tommi Oskari, ktorý pre Sajgon Records spracoval dva kvalitné deep house tracky s príchuťou fínskeho techno zvuku pod názvom „Thinking About Her EP“. Tracky s dlhšou minutážou sú ozajstným skvostom a sú stvorené pre labužníkov ťažšej inteligentnej odnože deep house a sú ukážkou Oskariho talentu.

https://www.youtube.com/watch?v=G888ZwwCmR0
https://soundcloud.com/sajgon-records/tommi-oskari-tthinking-about
https://www.beatport.com/release/bermuda-square/904072

Ďalším prírastkom do releasov je poradové číslo SJGN032, ktorý predstavuje kompilácia „The Architects“ na ktorej, sa nachádzajú tracky od producentov z rôznych krajín od Chorvátsko po Francúzsko a to GrooveBugs, Rom1&Ericsan, George Yammine & Manos  a Audiosound. Tracky sa nesú na vlnách deep house až techno, kde každý ponuka iný zvuk avšak so zaujímavým nápadom, hodiacim sa predovšetkým na parkety klubov.

https://www.youtube.com/watch?v=BVqm3B1Mtg0
https://soundcloud.com/sajgon-records/sjgn032-george-yammine-manos
https://www.beatport.com/release/the-architects-001/919674

Aby nezostala opomenutá aj Slovenska produkcia prichádza mladý producent Richard Scholtz, ktorého deep houseový zvuk určíte stoji za povšimnutie a ma určite svoje kvality. Na Sajgon Records prichádza so svojim „Trend EP“, na ktorom sa nachádzajú tri tracky, ktoré sa navzájom dopĺňajú a tvoria dokonalý súzvuk.

https://youtu.be/LpHMc37ILpE
ttp://soundcloud.com/sajgon-records/sjgn033-richard-scholtz-lofi
https://www.beatport.com/release/trend/922109

Zatiaľ posledným oficiálnym počinom labelu je SJGN034 od španielskeho producenta Davida Garciu aka Deephope, ktorého talent je známy nielen na v jeho končinách ale i vo vodách deep housu. Jeho „Coffee Time EP“, je ozaj ukážkou deepoveho inteligentného zvuku, ktorý je primárnym cieľom Sajgonu.

https://youtu.be/h3QUTg3rLPQ
https://soundcloud.com/sajgon-records/sjgn034-deephope-coffee-time
https://www.beatport.com/release/coffee-time/936108

https://www.sajgon-records.eu
https://soundcloud.com/sajgon-records
https://www.facebook.com/SajgonRecords

Zdroj: Sajgon Records