Poslanec Attila Horváth si na MDŽ uctil ženy – Ružinovčanky.

Tradícia MDŽ na Slovensku stále pretrváva a nezanedbal ju ani poslanec BSK za mestskú časť Ružinov, Attila Horváth.

V Medzinárodný deň žien si uctil ženy, obyvateľky Ružinova, ktoré obdaroval krásnou ružou. Neopomenul dámy v domovoch pre seniorov a ich rovesníčky, dámy v strednom, ale ani mladom veku.

DSC_0561

Presne 500 ruží pripravil poslanec BSK za mestskú časť Ružinov, Attila Horváth, pri príležitosti Medzinárodného dňa žien. 500 obyvateliek Ružinova tak bolo v sobotu predpoludním obdarovaných krásnou ružou, a to priamo z rúk šarmantných mladých hostesov v oblekoch.

“Mám rád Medzinárodný deň žien, pretože je to deň, počas ktorého si možno oficiálne aspoň raz v roku uctiť všetky ženy,” povedal Attila Horváth, “Teším sa a som im vďačný, že náš svet robia krajším, nie nadarmo sa hovorí, že ide o to krajšie a nežnejšie pohlavie. Chcel som im v tento deň poďakovať, že sú ozdobou Ružinova, mestskej časti, v ktorej žijem aj ja, a popriať im pekný MDŽ. Nanešťastie, nemohol som tak učiniť osobne kvôli pracovným povinnostiam.”

2

Prostredníctvom 8 elegantných hostesov tak Attila Horváth daroval 500 ruží v dvoch domovoch seniorov, na trhovisku Miletičová, ale aj všeobecne v uliciach Ružinova dámam, ktoré sú súčasťou života tejto mestskej časti.

Zdroj: Perla Žinčíková, Mgr.