Populárna slovenská kapela Zoči Voči sa vracia do Prahy!

Jedna z nejpopulárnìjších slovenských klubových kapel současnosti, kapela Zoči Voči, přijede už 18. dubna do pražského Futurum Music Baru představit svojí poslední desku nazvanou Nikdo z nás nie je bez chýb. Fanoušci kapely se mohou tìšit na kompletní set kapely včetnì populárních skladeb Stratený nebo 2012. Jako předkapela vystoupí známé pražské rockabilly trio Rocket Dogz.

Kapela Zoči Voči vznikla v roce 2005 v Nitře. V prvních letech své existence menší klubová kapela zažila zlom v kariéře v roce 2010. Tehdy si jí vybrala jako předskokana pro první koncert své comeback tour populární kapela Iné Kafe. Ještì v témže roce vydávává kapela svùj debut nazvaný S tebou idem ďalej, který boduje ve slovenských hitparádách a kapele vynáší místo v line-upech nejvìtších slovenských festivalù. Raketový vzestup kapely jen potvrzuje rok 2011, bìhem kterého kapela vydává další desku nazvanou Nikdo z nás nie je bez chýb. Ta obsahuje mimo jiné hity 2012 a Stratený, jejichž videoklipy zaznamenávají každý témìř pùl milionu shlédnutí na serveru YouTube. V rámci propagační tour k desce pak kapela vystupuje na vìtšinì významných festivalù v regionu střední evropy a to včetnì českého Rock for People.

zocivoci

Rok 2012 chce kapela vìnovat především českému publiku, ve kterém si už stihla najít také početný zástup příznivcù. “České publikum je pro nás velká výzva”, říká frontman kapely Michal Žitňanský, a dodává: “Z tìch nìkolika koncertù, které jsme pro nìj hráli, máme skvìlé ohlasy a do Futura se už moc tìšíme!”. Koncertem ve Futuru kapela zahájí sérii koncertù v ČR, která bude pokračovat na našich hudebních festivalech a vyvrcholí bìhem podzimu sérií klubových koncertù po celé ČR.

Na koncertì v pražském Futuru doprovodí Zoči Voči populární pražská formace Rocket Dogz, která o sobì nedávno dala vìdìt účastí na americké psychobilly kompilaci s výbìrem toho nejlepšího ze současnosti tohoto žánru. Koncert 18. dubna začíná ve 20:00, vstupné je sympatických 130 Kč. První příchozí návštìvníci navíc obdrží Monster Welcome drink.

zv

Zdroj: HPK-Productions s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET