Popular Night: Dj Deep sa predstaví v Nu Spirit clube!

Dj Deep – jedna z najdôležitejších postáv nielen francúzkej house music. Umelec, ktorého môžeme zaradiť medzi také osobnosti scény ako sú Laurent Garnier, Dimitri from Paris či Dj Cam. Človek s úžasným hudobným rozhľadom a predovšetkým enormnou snahou stale prinášať aktuálny zvuk elektronickej tanečnej hudby.

Parížsky house a techno guru je majiteľom legendárnych labelov Deeply Rooted House či House Music Records, na ktorom vydávaju hudbu take mená ako Kerri Chandler, Ben Klock, Franck Roger či St. Germain. Ako sám vravi, považuje sa svoju povinnosť predstavovať ľudom neustale novú hudbu ako aj hladať „neznáme“ klasiky z jeho nekonečnej zbierky vinylov. Ako autor hudby a dj vydáva Dj Deep svoje počiny a mixované kompilácie na labeloch ako Distance, Sheer Music, Clone či BBE.

Okrem producentkých a djských aktivít výraznou mierou spolupracoval na vzniku revolučného Djského mixpultu – Rotary, používaný umelcami ako Carl Craig či Theo Parrish.

Popular Night sa snaží prinášať citlivý pohľad na house music. Či hráme house disco rare grooves alebo techno vzdy to má silný hudobný pocit – Soul !

Limitována seria tričiek z dielne značky Popular čakajú na najlepšich tanecnikov :)

Popular Night presents
Nu Spirit club
23 / 3 / 2012
DJ DEEP ( Deeply Rooted House, BBE, Clone )
Dj Rafo & Pure ( gopopular.com )
https://www.facebook.com/events/374030589292471/

Popular Night

Zdroj: NuSpirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET